Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, nerede çekiliyor? Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosu kimler? - Son Dakika
Soğuk Haber

Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, nerede çekiliyor? Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosu kimler?

Ölümlü Dünya 2 filmi için okuma provası başladı. Ancak, filmin ne zaman yayınlanacağı ve nerede çekileceği henüz bilinmiyor. Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Feyyaz Yiğit, Alper Kul, Sarp Apak ve İrem Sak gibi isimlerin yer aldığı filmde, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol ve Reha Özcan da yer alacak.

25.06.2023 17:39

Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, nerede çekiliyor? Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosu kimler? araştırılıyor. Ali Atay, ilk filmle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan ekibin okuma provasından karelerini yayınladı. Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, nerede çekiliyor? Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosu kimler? merak ediliyor. Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, nerede çekiliyor? Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosu kimler? Detaylar haberimizdedir…

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Ölümlü Dünya 2 filmi seyirciler tarafından merakla bekleniyor. Ancak, filmin ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 NEREDE ÇEKİLİYOR?

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Feyyaz Yiğit, Alper Kul, Sarp Apak ve İrem Sak gibi isimlerin yer aldığı Ölümlü Dünya filminin 2'incisi için okuma provaları başladı. Filmin yönetmenliğini yapan Ali Atay, provalardan ilk kareleri paylaştı. Ölümlü Dünya 2 filmi nerede çekildiği henüz bilinmiyor.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, nerede çekiliyor? Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosu kimler?

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 OYUNCU KADROSU KİMLER?

İlk filmiyle büyük beğeni toplayan ve ikinci filmi uzun süredir beklenen Ölümlü Dünya 2'de; Ahmet Mümtaz Taylan, Feyyaz Yiğit, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Sarp Apak, İrem Sak, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol ve Reha Özcan gibi başarılı isimler yer alacak.

Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, nerede çekiliyor? Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosu kimler?

Son Dakika Soğuk Haber Ölümlü Dünya 2 ne zaman çıkacak, nerede çekiliyor? Ölümlü Dünya 2 oyuncu kadrosu kimler? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement