İstanbul'da Bayramda Otobüsler Ücretsiz mi? - Son Dakika
Soğuk Haber

İstanbul'da Bayramda Otobüsler Ücretsiz mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Arefe günü otobüsler dahil toplu taşıma araçları ücretsiz olmayacak. Kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullananlara toplu ulaşım ücretsiz hizmet verecek. Bayramda da kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri için ücretsiz toplu ulaşım uygulaması devam edecek. İETT, İBB'nin kurban tesislerine ek sefer düzenleyecek. Şile ve Silivri gibi sahil hatlarına da ek seferler konulacak. Metro İstanbul ve Şehir Hatları mevcut tarifelerine devam edecek.

26.06.2023 14:52  Güncelleme: 14:55

Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda metrobüs, otobüs, vapur, marmaray ücretsiz mi? soruları gündeme geliyor. Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda metrobüs, otobüs, vapur, marmaray ücretsiz mi? merak ediliyor. Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda metrobüs, otobüs, vapur, marmaray ücretsiz mi? Detaylar haberimizdedir…

AREFE GÜNÜ OTOBÜS ÜCRETSİZ Mİ?

Arefe günü otobüsler dahil toplu taşıma araçları ücretsiz olmayacaktır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Avrupa ve Anadolu yakalarındaki 5 tesiste kurban satış ve kesim hizmet verecek olan İBB, randevu sistemiyle çalışacak. Kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullananlara toplu ulaşım ücretsiz hizmet verecek.

26-27 HAZİRAN TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ve kurbanlıkların İstanbul'a giriş yapmasıyla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ilgili tüm birimleri çalışmalarını tamamladı. Kurban Bayramı süresince İBB ekipleri, kent genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için 7/24 görev başında olacak. Kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullananlara toplu ulaşım ücretsiz hizmet verecek.

BAYRAMDA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

İBB'nin geleneksel hale gelen kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri için bayramda ücretsiz toplu ulaşım uygulaması bu bayramda da devam edecek. Uygulama, 28 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında 4 gün boyunca İBB'ye bağlı şehir içi tüm toplu taşıma araçlarında geçerli olacak. İETT, İBB'nin kurban tesislerine ek sefer düzenleyecek. Şile ve Silivri gibi sahil hatlarına da ek seferler konulacak. Metro İstanbul ve Şehir Hatları mevcut tarifelerine devam edecek, gerekli hallerde ek seferler koyacak.

İstanbul\'da Bayramda Otobüsler Ücretsiz mi?

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement