Hulusi Akar yeni kabinede bakan olarak görevlendirilmedi - Son Dakika
Soğuk Haber

Hulusi Akar yeni kabinede bakan olarak görevlendirilmedi

Hulusi Akar yeni kabinede bakan olarak görevlendirilmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi açıkladı. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, yeni kabinede bakan olarak görevlendirilmedi. 2023 Türkiye genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Kayseri'de 1. sıradan milletvekili adayı olan Akar, milletvekili olarak görev yapacak.

03.06.2023 22:53  Güncelleme: 22:56

Hulusi Akar'ın yeni görevi nedir? Hulusi Akar milletvekili mi, bakan değil mi? Hulusi Akar yeni kabinede var mı, yok mu? Seçimleri kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de yemin etti. TBMM'nin ardından Anıtkabir'i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sonraki durağı Beştepe oldu. Göreve başlama töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyanın pek çok ülkesinden devlet başkanlarına seslendi. Bir kez daha kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen yeni Kabine'yi açıkladı.

HULUSİ AKAR'IN YENİ GÖREVİ NEDİR?

Hulusi Akar, yeni kabinede bakan olarak görevlendirilmedi.

HULUSİ AKAR MİLLETVEKİLİ Mİ OLDU?

10 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Millî Savunma Bakanı olarak atandı. 2023 Türkiye genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Kayseri'de 1. sıradan milletvekili adayı oldu ve seçildi.

İŞTE YENİ KABİNE

Son Dakika Soğuk Haber Hulusi Akar yeni kabinede bakan olarak görevlendirilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement