Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Politika

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Antalya Milletvekili Baykal, seçim çalışmaları kapsamında Karakeçili ilçesini ziyaret etti.

08.03.2014 19:14

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, seçim çalışmaları kapsamında Karakeçili ilçesini ziyaret etti.

CHP'nin Karakeçili Belediye Başkan adayı Yusuf Keçeli, İl Genel Meclis Üyesi adayı Abdulkadir Avan, İlçe Başkanı Hasan Aksoy ve partililer tarafından karşılanan Baykal, partisinin ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Ülkenin düzelmesini umut ettiklerini ifade eden Baykal, "İnşallah memleketimiz düzelecek ve toparlanacak. Şuandaki tabloyu görüyorsunuz, biz de üzülüyoruz. Ama siyaset böyle, yeni dönem açılır, yeni bir değişim yapılır, yeni bir başlangıç olur. Her şeyin daha iyisini hak ediyoruz, inşallah onu da katkılarınızla, desteklerinizle gerçekleştireceğiz. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

Konuşmasının ardından Baykal'a, Karakeçili Yörükler Türkmenler Kültür Derneği Başkanı Erol Elidemir tarafından puşi ve Türk Bayrağı hediye edildi.

Baykal, önceki ziyaretlerinde kendisine Karakeçili toprağı hediye eden Hüseyin Yazıcı ile bir süre sohbet etti. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement