Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Politika

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

AK Parti, ülke genelinde 30 Mart seçimlerinde seçime girecek il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklarken, ilk belde belediye başkanı Karabük’te açıklandı.

28.01.2014 15:24

AK Parti, ülke genelinde 30 Mart seçimlerinde seçime girecek il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklarken, ilk belde belediye başkanı Karabük'te açıklandı.

Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, partisi tarafından yeniden aday gösterilirken, Türkiye'nin de ilk açıklanan belde belediye başkan adayı oldu.

Başkan Yılmaz Tiryaki, kendisinin ikinci kez aday gösterilmesi ve Türkiye'nin açıklanan ilk belde belediye başkan adayı olarak açıklamasından onur duyduğunu söyledi.

Başkan Tiryaki, partinin Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Mehmet Ali Şahin tarafından Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı izin ile Türkiye'nin ilk belde belediye başkanı olarak açıklanmasından dolayı ayrıca mutlu olduğunu anlattı. İkinci kez parti tarafından aday gösterildiğini belirten Tiryaki, "İnşallah, 30 Mart seçimlerinde halkımızın bize vereceği destekle hizmet yolumuza devam edeceğiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement