Yalova'ya 2 vali yardımcısı ve 2 kaymakam atandı - Son Dakika
Politika

Yalova'ya 2 vali yardımcısı ve 2 kaymakam atandı

Yalova\'ya 2 vali yardımcısı ve 2 kaymakam atandı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Yalova'ya 2 vali yardımcısı ve 2 kaymakam atandı. Yalova'da görev yapan 3 vali yardımcısı ise başka şehirlerde görevlendirildi. Yalova'da vali yardımcılığı görevlerine Konya Vali Yardımcısı Deniz Pişkin ile Elazığ Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan atandı. Yalova'da görev yapan vali yardımcılarından Albul Rauf Ulusoy, Kocaeli Vali Yardımcılığı'na, Aziz Mercan Bolu Vali Yardımcılığı'na, Mustafa Asım Alkan ise İstanbul Vali Yardımcılığına atandı. Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Tekirdağ Saray Kaymakamlığı'na atandı. Kaymakam Yusuf Melikşah Aydın'ın da asaleten atanması gerçekleşti.

24.08.2023 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Yalova'ya 2 vali yardımcısı ve 2 kaymakam atandı. Yalova'da görev yapan 3 vali yardımcısı ise başka şehirlerde görevlendirildi.

Yalova'da vali yardımcılığı görevlerine Konya Vali Yardımcısı Deniz Pişkin ile Elazığ Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan atandı. Yalova'da görev yapan vali yardımcılarından Albul Rauf Ulusoy, Kocaeli Vali Yardımcılığı'na, Aziz Mercan Bolu Vali Yardımcılığı'na, Mustafa Asım Alkan ise İstanbul Vali Yardımcılığına atandı.

Altınova Kaymakamı Kazar oldu

Öte yandan 5 yıldır Yalova'da görev yapan Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Tekirdağ Saray Kaymakamlığı'na atandı. Özyiğit'in ise Yozgat Sorgun Kaymakamı Halil İbrahim Kazar atanan isim oldu.

Bir süredir Armutlu'da görev yapan Kaymakam Yusuf Melikşah Aydın'ın da asaleten atanması gerçekleşti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement