Ümit Özdağ'ın Atatürk heykeli Akit TV canlı yayınına damga vurdu! Sunucu bir süre kendine gelemedi - Son Dakika
Politika

Ümit Özdağ'ın Atatürk heykeli Akit TV canlı yayınına damga vurdu! Sunucu bir süre kendine gelemedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Akit TV'de katıldığı canlı yayının ilerleyen dakikalarında yanında getirdiği Atatürk heykelini masaya koyarak "Bundan sonra böyle devam edelim" dedi. Bu sırada sunucunun yaşadığı şoku uzun süre atlatamadığı kameralara yansıdı.

12.12.2021 10:04  Güncelleme: 10:07

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, önceki gün Akit TV'de yayınlanan Kırmızı Masa programında Muharrem Coşkun'un konuğu oldu. Ancak yayına, Özdağ'ın Atatürk heykelli protestosu damga vurdu.

Özdağ, programda İstiklal Mahkemeleri'nden bahsederken, program sunucusu Muharrem Coşkun "Hukuksuz" diyerek araya girdi.

"BUNDAN SONRA BÖYLE DEVAM EDELİM"

Özdağ, bunun üzerine İstiklal Mahkemeleri'ni savunurken, "İstiklal Mahkemeleri hukukluydu. İstiklal Mahkemeleri hukuk mahkemeleriydi" dedi. Coşkun'un itirazları devam edince Özdağ, "Konuşmanın burasına geldiğimizde yapmamız gereken bence şudur" diyerek yanında getirdiği Atatürk'ün büstünü masaya koydu.

"Bundan sonra böyle devam edelim" diyen Özdağ, konuşmalarına Atatürk büstüyle devam etti.

"SİZİN GİBİ BİR BİLİM İNSANI BUNA GEREK DUYAR MI?"

Coşkun daha sonra Özdağ'a dönerek "Sizin gibi bir bilim insanı hakikatten buna gerek duyar mı?" diye sordu. Özdağ ise tartışmayı şu sözlerle noktaladı:

"Ben gerek duymuyorum siz duyuyorsunuz. Ben bilim insanıyım ama önce Türk'üm. Ondan sonra bilim insanıyım."

Ümit Özdağ\'ın Atatürk heykeli Akit TV canlı yayınına damga vurdu! Sunucu bir süre kendine gelemedi

Son Dakika Politika Ümit Özdağ'ın Atatürk heykeli Akit TV canlı yayınına damga vurdu! Sunucu bir süre kendine gelemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Hdhdd Hdhdhdh: bu adami tokyaya gonderin oranin vatandasi turk milliyetciligiyle ne alaka 0 0 Yanıtla
  • Sefer Seyyare: Böyle bir şeyi yapan bir kişi cidden ağır problemlidir benim için.Haraket berbat,niyet kötü.Son söz "kişi sorunlu"..Bu şahsiyetten hiç ummazdım.Aklı başında biri olarak görüyordum ama artık benim hiç bir değeri kalmamıştır.Kendi haline bırakın. 0 0 Yanıtla
  • Serdar ÖZÇELİK: Helal olsun Ümit hocam. 0 0 Yanıtla
  • Kamil Toygar : Bütün ülkeler kurucularına saygı duyar bizde hala rahatsız olan varsa demekki bunlar Türk değil yada bizi yıkmak isteyen dış mihrapların ülkemizdeki temsilcileri birde bunlara tv kanallarında yüksek maaşlarla iş veriliyor bu kişiler bu ülkenin her karışında vatan mücadelesi için kanları ile sulanmış topraklarda yetişen ürünlerden yiyip besleniyorlar 0 0 Yanıtla

Advertisement