Türker: "İdeallerimize Sahip Çıkıyoruz" - Son Dakika
Politika

Türker: "İdeallerimize Sahip Çıkıyoruz"

Türker: "İdeallerimize Sahip Çıkıyoruz"

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, Urla’ya gelerek DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

24.02.2014 12:01

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, Urla'ya gelerek DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

DSP İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Selçuk Karakülçe ile birlikte Urla'ya gelen DSP Genel Başkanı Masum Türker, Karaosmanoğlu'nun adaylığının hem kendisi hem de parti için hayırlı olmasını diledi. DSP Urla Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette DSP Urla Belediye Başkan Adayı Selçuk Karaosmanoğlu, "Değerli Genel Başkanımızın liderliğinde Urla'da seçimleri yine kazanıp başarının onurunu birlikte paylaşacağız" dedi.

"İDEALLERİMİZE SAHİP ÇIKTIK"

Türkiye'nin ciddi bir değişim yaşadığını ifade eden DSP Genel Başkanı Masum Türker, şöyle konuştu: "Bu değişimde iki yol var. ya edilgen olup gücün yanında yer alacağız ya da ilkeye, inanca ve ideale sahip çıkacağız. Biz ideallerimize sahip çıkıyoruz. En büyük idealimiz geleceği değiştirme arzusudur. Biz, bu idealle yola çıktık. Bu ideallerimizle ve aramıza katılan güçlü arkadaşlarımızla çıktığımız yolda bizlerden korkuyorlar." Urla'da Selçuk Karaosmanoğlu'nun 15 yıldır çok güzel çalışmalar yaptığını ve ilçeyi avantajlı hale getirdiğini ifade eden DSP Genel Başkanı Türker, şunları söyledi: "Urla, Selçuk Karaosmanoğlu'nun başarılı çalışmalarıyla her açıdan avantajlı bir ilçe haline gelmiştir. Dolayısıyla güç odakları şimdi bunu istiyor. Urlalıların buna izin vermeyeceğini biliyorum." Urla'da DSP belediye meclis üye listesinin de çok güzel oluşturulduğuna değinen Türker, sözlerini şöyle sürdürdü: "Urla'da belediye meclis üye listesinde kadınlara ve gençlere yer verilmiş. Bu çok güzel bir şey. Biz kadınlarımızı kotayla sınırlayarak değil, her zaman omuz omuza çalışıyoruz. Kadınlarımızın kotaya ihtiyacı yok, bu kadınlarımıza bir hakarettir. Bizim kadınların gücüne ihtiyacımız var." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Türker: 'İdeallerimize Sahip Çıkıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement