Tiyatro Sanatçısı Müşfik Kenter'in Vefatı - Son Dakika
Politika

Tiyatro Sanatçısı Müşfik Kenter'in Vefatı

Tiyatro Sanatçısı Müşfik Kenter\'in Vefatı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Rahmetli Kenter sanatçı kimliğiyle, düzgün ve dürüst hayat çizgisiyle milletimizin haklı olarak takdir ve sempatisini kazanmıştır" dedi.

16.08.2012 16:04  Güncelleme: 16:08

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tiyatro sanatçısı Müşfik Kenter'in vefatı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Rahmetli Kenter sanatçı kimliğiyle, düzgün ve dürüst hayat çizgisiyle milletimizin haklı olarak takdir ve sempatisini kazanmıştır" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, tiyatro sanatçısı Müşfik Kenter'in vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türk tiyatrosunun usta ismi, beyazperde ve seslendirme alanlarının muhterem siması ve sanat camiasının mümtaz şahsiyeti Müşfik Kenter'in vefatının acı bir kayıp olduğunu söyleyen Bahçeli, mesajında şunları kaydetti:

"Merhum sanatkarımız, tiyatro vasıtasıyla toplumsal meseleleri sahneye taşımış; kimi zaman güldürmüş, kimi zaman heyecanlandırmış ve kimi zamanda düşündürmüştür.

Rahmetli Kenter sanatçı kimliğiyle, düzgün ve dürüst hayat çizgisiyle milletimizin haklı olarak takdir ve sempatisini kazanmıştır.

İnanıyorum ki, Türk tiyatrosu bu büyük sanat insanının örnek hizmetleriyle, yetiştirdiği ve destek verdiği değerli isimlerle ve sağladığı katkılarla hak ettiği yere mutlaka ulaşacaktır.

Bu düşüncelerle merhum Müşfik Kenter'e Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.

Ailesine, sevenlerine, tiyatro ve sanat camiasıyla birlikte aziz milletimize başsağlığı temennilerimi iletiyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tiyatro Sanatçısı Müşfik Kenter'in Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement