Şener'in Adaylığı Meselesini Değerlendirdi - Son Dakika
Politika

Şener'in Adaylığı Meselesini Değerlendirdi

Şener\'in Adaylığı Meselesini Değerlendirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in Yeniden Aday Olmayacağı Yönündeki İddiaların Hatırlatılması Üzerine, 'Bana Gelen Böyle Birşey Yok' Dedi.

31.05.2007 14:55

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in yeniden aday olmayacağı yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, "Bana gelen böyle birşey yok" dedi. Aday olmayacağı konuşulan Şener de, "4 Haziran'a kadar bekleyin" demekle yetindi. TBMM'de gazetecilerin sorularını cevaplayan Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Şener'in 22 Temmuz seçimleri öncesinde AK Parti'den aday olmayacağı yönündeki iddialar üzerine, "Bana gelen böyle birşey yok" diye

konuştu. Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu'nun kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağının hatırlatılması üzerine de, bu konuyla ilgili açıklamayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın yapacağını bildirdi. Aday olmayacağı konuşulan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener de gazetecilerin soruları üzerine, "Bunlar çocukca sorular. 4 Haziran'a kadar bekleyin" karşılığını verdi.

(DA-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Şener'in Adaylığı Meselesini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement