CHP'li Sarıgül ve Kotil Birlikte Seçim Çalışması Yaptı - Son Dakika
Politika

CHP'li Sarıgül ve Kotil Birlikte Seçim Çalışması Yaptı

CHP\'li Sarıgül ve Kotil Birlikte Seçim Çalışması Yaptı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sarıgül, CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı eski eşi Aylin Kotil ile Okmeydanı'nda bir araya geldi.

15.02.2014 19:33  Güncelleme: 20:14

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı eski eşi Aylin Kotil ile seçim çalışmaları kapsamında Okmeydanı'nda bir araya geldi. Seçim otobüsü üzerinden birlikte halkı selamlayan Sarıgül ve Kotil'i, oğulları Ömer Sarıgül de yalnız bırakmadı.

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Beyoğlu Belediye Başkan Adayı olan eski eşi Aylin Kotil ile seçim çalışmaları kapsamında ilk kez bir araya geldi. Okmeydanı'nda seçim çalışmalarını sürdüren iki adayı, oğulları Ömer Sarıgül de yalnız bırakmadı. Coşkulu bir kalabalık tarafından caddelerde karşılanan iki aday, hep birlikte 'omuz omuza' şarkılarını söyledi. Seçim otobüsünden halkı selamlayan Mustafa Sarıgül, herkesin hakkını koruyacaklarını söyledi. Sarıgül, "Aylin Kotil hanıma inanıyorum ki sizin de desteğinizle muhteşem çalışmalar yapacak. Beyoğlu'nu ve İstanbul'u kazanacağız" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil ise, "Hiçbir binanız yıkılmayacak. Hepinizin binaları verilecek. Biz her zaman sizin arkanızda olacağız" diyerek halka söz verdi.

Sarıgül'ün seçim çalışmaları sırasında eski eşi Aylin Kotil'e kalp şeklinde bir kutu hediye etmesi de dikkat çekti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Sarıgül ve Kotil Birlikte Seçim Çalışması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement