Polis Midibüsüne Silahlı Saldırı - Son Dakika
Politika

Polis Midibüsüne Silahlı Saldırı

Polis Midibüsüne Silahlı Saldırı

Mersin'de polis midibüsüne silahlı saldırı düzenlendi.

10.02.2012 11:15

Mersin'de polis midibüsüne silahlı saldırı düzenlendi. Midibüsün zırhlı olması nedeniyle saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Şevket Sümer Mahallesi'ndeki Siteler Polis Merkezi'nde görevlerini tamamlayan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı polisleri şubeye götüren servis midibüsüne gece saatlerinde Çiftçiler Caddesi'nde seyir halinde iken, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Bir panzerin de eskortluk yaptığı midibüs, lastiği patlamasına rağmen şubeye ulaştı. Midibüsün zırhlı olması nedeniyle olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği olay yerinde yapılan incelemede, kaleşnikof silaha ait olduğu belirtilen boş kovanlar bulunurken, midibüse 13 kurşun isabet ettiği belirtildi.

Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, bu sabah Çevik Şube Müdürlüğü'nde birim amirleri ve polislerle toplantı yaptı.

Toplantının ardından ateş açılan midibüste inceleme yaparak ilgililerden bilgi alan Öksüz, gazetecilerin sorusu üzerine "Bize düşen görev olayın faillerini en kısa sürede yakalayıp adalete teslim etmek. Arkadaşlarımız olayın olduğu andan itibaren çalışmalara başladılar. Daha önceki olaylarda olduğu gibi failleri yakalayıp adalete teslim edeceğiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Polis Midibüsüne Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement