Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika
Politika

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan\'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıl dönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında ‘’ 30 Ağustos, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk milletinin verdiği bağımsızlık mücadelesi sonucu kazanılan bir kahramanlık destanıdır.

29.08.2017 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. Yıl dönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında " 30 Ağustos, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk milletinin verdiği bağımsızlık mücadelesi sonucu kazanılan bir kahramanlık destanıdır." dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan mesajında, " 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi'yle milletimiz hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan aziz milletimiz, tarihin her döneminde vatanımızı, milletimizi, birliğimizi ve dirliğimizi yok etmeye çalışan güçlere karşı beraberlik içerisinde olmuştur. 30 Ağustos omuz omuza verilerek mücadele edilen tarihin zafer destanını yazdığı gündür. Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, ülkemizin aydınlık yarınlarının en somut göstergesidir. Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu zaferi bize armağan eden Milli Mücadelenin tüm kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor. Türk Milleti'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum." diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement