Mustafa Sarıgül: "İstanbul'un Denetimi Kadınlarda Olacak" - Son Dakika
Politika

Mustafa Sarıgül: "İstanbul'un Denetimi Kadınlarda Olacak"

Mustafa Sarıgül: "İstanbul\'un Denetimi Kadınlarda Olacak"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, seçilmesi halinde İstanbul’un denetiminin kadınların elinde olacağını söyledi.

04.02.2014 12:54

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, seçilmesi halinde İstanbul'un denetiminin kadınların elinde olacağını söyledi.

Sarıgül, CHP'den Bahçelievler Belediye Başkan Adayı olan Saffet Bulut ile Bahçelievler'deki Piramit Restoran'da bir araya geldi. Sarıgül, konferans salonunda kadınlar tarafından halay ve alkışlarla karşılandı. Sarıgül, konuşmasında İstanbul'un trafik sorununa değinerek, "İstanbul'da 20 yıldır süregelen aynı yönetim var ama Londra'dan İstanbul'a 3 saat 40 dakikaya geliyorsunuz. Havaalanından bazen Bahçelievler'e 1,5 buçuk saatte geliyorsunuz. Kadıköy'e 4 saatte geçiyorsunuz ama bakıyoruz ki, 'Her yere metro' diye yazmışlar. Bakın 20 yılda hangi ülkede, kaç kilometre metro yapıldı, İstanbul'da kaç kilometre metro yapıldı. İstanbul'un ulaşım sorununu çözemediler. Türkiye'de iki tane konu var. Televizyonların gösterdiği Türkiye ile gerçek Türkiye son derece farklı" diye konuştu.

Halka karşı ayrım yapmayacaklarını söyleyen Mustafa Sarıgül, "Bizim için önemli olan bayrağımız huzurlu, özgür dalgalansın. Dalgalansın ki devleti kuran CHP bütün yurttaşlarımızı eşit bir şekilde karşılasın. Bizim hiçbir zaman ötekimiz olmayacak. Biz yurttaşlarımızın yüzde 100'ünü kucaklayacağız" dedi.

İstanbul'un bütün denetimlerinin kadınlarda olacağını dile getiren Sarıgül, kadınlara sonuna kadar güvendiğini de söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında evleri de ziyaret ettiğini dile getiren CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sizlerin de evlerine geliyorum ve bakıyorum tek tek. Çok paranız olabilir ama gelen misafiri davet edemiyorsanız, o paranızı o dostlarınızla paylaşamıyorsanız paranın ne kıymeti var? Allah insanları denemek için ya para verir ya da makam verir. Makamınız çok yüksek olabilir, çok da paranız olabilir ama adam olmazsanız bir anlamı olmaz."

Mustafa Sarıgül, buradaki konuşmasının ardından CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Saffet Bulut ile birlikte Şirinevler'de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mustafa Sarıgül: 'İstanbul'un Denetimi Kadınlarda Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement