Muş'ta Markete Molotofkokteyli Atan Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Politika

Muş'ta Markete Molotofkokteyli Atan Şüpheli Gözaltına Alındı

Muş\'ta Markete Molotofkokteyli Atan Şüpheli Gözaltına Alındı

Muş'ta, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, markete molotofkokteyli atan ve terör örgütü PKK'nın sözde gençlik yapılanması DGH içinde faaliyet gösterdiği tespit edilen şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin evinde ise toplatma kararı bulunan kitaplar ve dijital materyal, bir miktar uyuşturucu ve esrar tohumu ele geçirildi.

02.11.2023 12:01

Muş'ta markete molotofkokteyli attığı ve terör örgütü PKK'nın sözde gençlik yapılanması DGH içinde faaliyet gösterdiği tespit edilen şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve faaliyetlerinin sonlandırılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Mahalle'de 10 Eylül'de Tarım Kredi Kooperatifi Marketi'ne molotofkokteyli atılmasına ilişkin çalışma başlatan ekipler, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Yapılan kontrollerde olayı gerçekleştiren şüphelinin C.E. olduğunu tespit eden ekipler, zanlıyı düzenledikleri operasyonla yakaladı.

Terör örgütü PKK'nın sözde gençlik yapılanması DGH üyesi olduğu belirlenen şüphelinin evinde, hakkında toplatma kararı bulunan kitaplar ve dijital materyal, bir miktar uyuşturucu ve esrar tohumu ele geçirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Muş'ta Markete Molotofkokteyli Atan Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement