Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı

Çorum'un İskilip ilçesindeki bir adam, sokakta eski eşi ve kocasına rastladı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşürken bıçakla saldıran adam, eski eşinin kocasını ve bir kişiyi öldürdü. Olayda 1 kişi de yaralandı.

01.05.2024 11:10

Çorum'un İskilip ilçesindeki bıçaklı bir şahıs, sokakta karşılaştığı eski eşinin kocası ile kavgayı ayırmaya çifti bıçaklayarak yaraladı. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

ESKİ EŞİ VE KOCASIYLA KARŞILAŞTI

Dün gece saatlerinde İskilip ilçesinde yaşayan Murat Ç. iki yıl önce boşandığı Emine Sungurlu ve eşi Fatih Sungurlu ile sokakta karşılaştı. Murat Ç. ile Sungurlu çifti arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

BIÇAKLA YARALADI

Sungurlu çiftinin misafirliğe gittiği öğrenilen Ramazan Balaban ve Şerife Balaban tartışma sesleri üzerine aşağı sokağa ve tarafları ayırmak için araya girdi. Bu sırada Murat Ç., elindeki bıçakla Fatih Sungurlu ile Balaban çiftini yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE CAN VERDİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Fatih Sungurlu'nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, Balaban çifti ise ambulansla İskilip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şerife Balaban, hastanede hayatını kaybetti. Ramazan Balaban'ın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

HASTANE BAHÇESİNDE GERGİNLİK

Olayın ardından kaçan Murat Ç. kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Morga kaldırılan vatandaşların yakınları arasında ise hastane bahçesinde gerginlik yaşandı.

Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı
Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ferhat eser: boşanan özgürdür istediğini yapar istediğiylede evlenir 32 11 Yanıtla

Advertisement