MHP'li Feti Yıldız'dan CHP lideri Özel'e "Ölüm" göndermeli mesaj - Son Dakika
Politika

MHP'li Feti Yıldız'dan CHP lideri Özel'e "Ölüm" göndermeli mesaj

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli'ye verdiği yanıt üzerine sert bir açıklama yaptı. Yıldız'ın paylaşımının sonuna "İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler" notunu düşmesi dikkat çekti.

11.04.2024 15:16  Güncelleme: 15:31

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli'ye verdiği yanıt üzerine sert bir açıklama yaptı.

"MİNİK YAVRULARIMIZA KARŞI İÇİNDEKİLERİ KUSMASI..."

Özel'in Manisa'da bayram namazının ardından yaptığı konuşmaya göndermede bulunan Yıldız, "Bayram sabahı Hatuniye Camii önünde, iyice ucuzlamış taklit tavırlarına kimse inanmadı. CHP'nin Muvakkat Genel Başkanı Özgür Özel'in Allah'ı, Kur'an-ı Kerim'i, Peygamberimizi ve güzel ahlakını öğrenen minik yavrularımıza karşı içindekileri kusması henüz unutulmadı" ifadelerini kullandı.

"İNSANLAR VARDIR AKŞAM EZANINDA ÖLÜRLER"

Yıldız, sözlerinin sonuna da "Osmanlı Türk Devleti'nin manevi kurucusu Şeyh Edebali öğütünü hatırlatayım. İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler" notunu düştü.

İşte Feti Yıldız'ın o paylaşımı;

MHP'li Feti Yıldız'dan CHP lideri Özel'e 'Ölüm' göndermeli mesaj

CHP'DEN CEVAP GELDİ

MHP'li Yaşar Yıldız'a CHP'de ilk tepki CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre'den geldi. Yunus Emre, "Bahçeli'nin sandığı hedef alan dilinden daha kötüsü olamaz derken Yardımcısından daha kötüsü geldi. Siz Genel Başkanımız Özgür Özel'i hiç tanımamışsınız. Sizden de kirli dilinizden de korkup bir adım geri atacağını düşünüyorsanız fena halde yanıldığınızı yakında göreceksiniz" ifadeleri bulundu.

ÖZGÜR ÖZEL NE DEMİŞTİ?

Bahçeli'nin dün yayınladığı bayram mesajında kullandığı "Türk tarihi sandıkta yazılmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti sandıkta kurulmamıştır" ifadesini değerlendiren Özel, şu ifadelere yer vermişti: "Ben muhalefete muhalefet etmem ama Bahçeli iktidara destek verip, muhalefete muhalefet ediyor. Onun da canı sağ olsun. Sandık meselesi önemli. Bir yerde kim demokrasi sandık değildir, başka şeyler de vardır diyorsa, demokrasinin karşısındaki en büyük tehdit odur. Bu ülke sandıkta kurulmadı demek, dilim varmaz cehalet demeye, dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim." şeklinde konuşan CHP lideri, "Dünyada bir ülke sandıkla kurulduysa, bu ülke kurulmuştur."

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP lideri Devlet Bahçeli, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) Van kararını eleştirmiş, DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın hukuken seçime girmesinin yanlış olduğunu söylemişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "CHP artık başının üzerindeki görülmez yüzde 25'lik tavanı söz verdiğimiz gibi kırmıştır, tuzla buz etmiştir." açıklamasını da eleştiren Bahçeli, "Bunu diyenlerin Türk devletinin çatısını ve Türk milletinin varlığını dinamitlemesine asla fırsat verilmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti sandıkta kurulmamıştır" şeklinde konuşmuştu.

MHP\'li Feti Yıldız\'dan CHP lideri Özel\'e "Ölüm" göndermeli mesaj

Son Dakika Politika MHP'li Feti Yıldız'dan CHP lideri Özel'e 'Ölüm' göndermeli mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • Yaşar Keskin: Sankıktan çıkan sonuçları hazmedemiyen zihniyet yok olmaya mahkûmdur 665 153 Yanıtla
    İlyas null: sen öyle san 104 448 Batu Gun: Ilyas bos yapma ikile, insansan biraz utanman olsun 0 0
  • Mehmet Aydaz: Ateş olsan düştüğün yer kadar bile yakamazsın,,, geçmiş olaaa 462 33 Yanıtla
  • Fatih .: Rahmetli Türkeş’in emaneti kimlerin elinde. Ona buna ya tehdit ya yalakalık ayıptır ya. 345 48 Yanıtla
  • fatih mazlum: Haddinizi hududunuzu durmaniz gereken yeri bilin 312 41 Yanıtla
  • Seyithan Koç: sayın bahceli doğru suyluyor türkiye cumhüriyeti sandıkla kazanılmadı savaşlarda düşmanın elinden silah zoruyla şehit ve gazilerimiz aldı ALLAHA hamdusanalar olsun sayın bahceli cok yaşlanmış sanırım sandık halktır halk hickimse sandıkı yoksayamaz 231 71 Yanıtla
    İlker Güner: Biraz tarih oku, bu ülke Türkiye Cumhuriyeti olarak hiç savaşa girmedi! Ecdadımızın verdiği savaşlar malesef yorgun bir imparatorluğun son demleriydi. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti ilan ederken demokrasiye işaret etmiş ve seçme seçilme hakkı tanımıştı, dünya üzerinde seçimle kurulan ilk ve tek devlet Türkiye Cumhuriyeti devleti! 136 18 Yunus Durak: TBMM 'deki mebuslar, Türkiyenin dört bir yanında seçilerek meclise gelmedi mi? Meclis hükümet sistemindeki kararları oy çokluğuyla almadı mı? Bence kendini milliyetçi olarak tanımlayanlar daha geçmişini bilmiyor. Türk Milliyetçiğini ayrıca müslümanlıkla sınırlandırılması sadece muhafazakarlığa yaklaştırır. Türkün hırıstıyanıda var, yahudiside var, paganıda var, şamanıda var, bunlara Türk demeyecekmiyiz şimdi 123 17 Yunus Durak: İlker Güner, ben zaten tarihçiyim, tarihi bilgilere dayanarak yazdım, ama yorumundan anladığım kadarıyla senin bu konuda bilgin yokmuş, laf kalabalığı yapıyorsun biraz 22 43
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement