MHP'li Adayların Otomobili Kaza Yaptı: 3 Yaralı - Son Dakika
Politika

MHP'li Adayların Otomobili Kaza Yaptı: 3 Yaralı

MHP\'li Adayların Otomobili Kaza Yaptı: 3 Yaralı

-samsun'da seçim çalışmaları için gezen MHP'nin milletvekili adayları 39 yaşındaki Gürhan Gündüz ve 43 yaşındaki Ahmet Yardım'ın içinde bulunduğu otomobil, TIR'la çarpıştı.

19.04.2011 14:20

-samsun'da seçim çalışmaları için gezen MHP'nin milletvekili adayları 39 yaşındaki Gürhan Gündüz ve 43 yaşındaki Ahmet Yardım'ın içinde bulunduğu otomobil, TIR'la çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü 42 yaşındaki Ertan Yalçın ağır, iki milletvekili adayı hafif yaralandı.

MHP'nin Samsun'dan 5'inci sırada aday gösterdiği avukat Gürhan Gündüz ile 8'inci sırada bulunan dişhekimi Ahmet Yardım, Ertan Yalçın yönetimindeki 55 BT 211 plakalı otomobil ile seçim çalışması yapmak için Kavak İlçesi'ne gitti. Emirli Köyü girişinde karşı yönden gelen 49 yaşındaki Zeki Kayhan yönetimindeki 55 K 1743 TIR'la çarpışan otomobilde bulunan milletvekili adayları ile sürücü Yalçın yaralandı.

İlk tedavileri ambulansla kaldırıldıkları Kavak Devlet Hastanesi'nde yapılan yaralılardan, hayati tehlikesi bulunan sürücü Ertan Yalçın, Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne, hafif yaralanan miletvekili adayları Gürhan Gündüz ile Ahmet Yardım ise özel bir hastaneye sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika MHP'li Adayların Otomobili Kaza Yaptı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement