MHP Denizli İl Kongresi - Son Dakika
Politika

MHP Denizli İl Kongresi

MHP Denizli İl Kongresi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti İktidarı'nın devletin tüm kurumlarına siyasi balans yaptığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da 'Milletimiz' derken, milli görüşten kopup AK Parti cüppesi giyenlerle, cemaat mensuplarını kast...

27.05.2012 15:58

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti İktidarı'nın devletin tüm kurumlarına siyasi balans yaptığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da 'Milletimiz' derken, milli görüşten kopup AK Parti cüppesi giyenlerle, cemaat mensuplarını kast ettiğini ileri sürdü. Yalçın, "Yunus'un felsefesi siyasetin kirli denizlerine akıtılıyor" dedi.

MHP Denizli İl Kongresi, Karahayıt Beldesi'ndeki Colossae Otel'de başladı. İl Başkanı Zafer Kaplan, Öztürk Taştan, Mehmet Fevzi Yeniçeri ve Temel Başbuğ'un başkanlık için yarıştığı genel kurula partinin genel başkan yardımcıları Gaziantep Milletvekili Semih Yalçın ile Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve çok sayıda partili katıldı.

İl kongresinin açılışında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti İktidarı'nın devletin tüm kurumlarına siyasi balans yaptığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da 'Milletimiz' derken, milli görüşten kopup AK Parti cüppesi giyenlerle, cemaat mensuplarını kast ettiğini ileri sürdü. Yalçın şöyle konuştu:

"Kendi amaçlarına hizmet etmeyen, kendi siyasi anlayışı ile ters düşen bütün kesimler devlet erklerinin baskısı altında sindiriliyor. Başbakan Erdoğan, kendisi gibi düşünmeyenleri, Türkiye'nin meselelerine kendisi gibi bakmayanları milletten saymıyor. Başbakanın millet anlayışında muhalefete oy verenlere ve AK Parti yandaşı olmayanlara yer yoktur. Başbakan farklılıkları millet potasına kaynaştırmak yerine, giderek daha çok tehlikeli şekilde birbirinden ayırmaktadır. Kardeşlik ve insan sevgisini yeryüzüne hakim kılmak isteyen Yunus'un felsefesi siyasetin kirli denizlerine akıtılıyor."

MHP il kongresinde oy verme işlemine saat 17.00'de başlanacağı bildirildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika MHP Denizli İl Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement