Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu - Son Dakika
Politika

Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu

Memleket Partisi, 31 Mart yerel seçimleri için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Aday tanıtım toplantısında, İstanbul, İzmir, Uşak, Balıkesir ve İstanbul ilçe belediye başkan adayları da duyuruldu.

17.02.2024 12:20  Güncelleme: 12:27

Memleket Partisi, 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkanlarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin katılımıyla İstanbul Eyüpsultan'da aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, İstanbul, İzmir, Uşak, Balıkesir, Hatay ve İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Berk Hacıgüzeller, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Oğuz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halil Kılıç olarak açıklandı.

Memleket Partisi'nin İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu

İstanbul adayının açıklanmasının ardından Muharrem İnce, "Hasta hırlarken sağlam fırlarmış. 2 tane karşılıklı kapışma varken, Berk, aradan çıkıver şöyle, olsun bitsin." ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi'nin açıkladığı adaylar ise şu şekilde;

Memleket Partisi'nin İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu
Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu

Son Dakika Politika Memleket Partisi İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ali Fuat Seckin: Gel muharrem gel dedi film orda koptu daha da iki yakaları bir araya gelmedi esas şenlik 1 Nisan'da 23 7 Yanıtla
  • Serkan Basar: Çarkıfelek Partisi :) 7 1 Yanıtla
  • Gursel kalen: Cebine üç beş kuruş koymuşlar fırıldak gibi ortalıktan dolaşıyor. Adam kazandı diye mesaj attığın gün sen bittin. Bundan sonraki her çırpınışından biraz daha batacaksın. 0 2 Yanıtla

Advertisement