DSP Genel Başkanı Aksakal ile DEM Parti Milletvekili Sakık, TBMM bahçesinde birbirine girdi - Son Dakika
Politika

DSP Genel Başkanı Aksakal ile DEM Parti Milletvekili Sakık, TBMM bahçesinde birbirine girdi

TBMM'deki 23 Nisan özel oturumunda konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Doğu ve Güneydoğu'daki bazı DEM Parti'li belediyelerde yaşanan Türk bayrağı ve İstiklal Marşı tartışmalarına tepki gösterdi. Konuşması sırasında DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık'ın sataşmalarına maruz kalan Aksakal, Sakık'ın hakaretlerine soğukkanlı bir şekilde yanıt verdi.

24.04.2024 16:20

TBMM'deki 23 Nisan özel oturumunda söz alan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Doğu ve Güneydoğu'daki bazı DEM Parti'li belediyelerde Türk bayrağı, İstiklal Marşı tartışmalarına tepki gösterdi. Aksakal'ın konuşması sırasında oturduğu sıradan sataşmada bulunan DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık, tepkisini TBMM bahçesinde de sürdürdü.

SAKIK, BAĞIRARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Aksakal'a hakaretler yağdıran Sakık, "Sen halka yalan söylüyor, bir partiye iftira atıyorsun." sözleriyle bağırmaya başladı.

"NİYE SORUŞTURMA AÇTILAR?"

Sakık'ın sözlü taciz ve hakaretleri karşısında soğukkanlılığını koruyan Aksakal, "Niye soruşturma açtılar size? Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil. Size pabuç mu bırakacağım ben" yanıtını verdi.

"BÜTÜN DERDİN VEKİL OLMAK"

Sakık ise, "Ne soruşturması? Senin gibilere mi bırakacağız buraları, sen dağların hizmetçisi olamazsın. Partini, herkesi bir milletvekilliğine satmışsın, senin bütün derdin vekil olmak." diyerek Aksakal'a bağırmaya devam etti.

Taraflar, sözlü tartışmanın ardından içeriye girdi. O gergin anlardan geriye ise cep telefonu kameralarına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Son Dakika Politika DSP Genel Başkanı Aksakal ile DEM Parti Milletvekili Sakık, TBMM bahçesinde birbirine girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • osman şahin: Bir milletvekiliği karşılığında partini satmışsın dedi Aksakal’a cevap makul 77 71 Yanıtla
    Osman Gazi: Sakık sen ne karşılığında sattın devleti. 2 0 Eyes Power: güya antiemperyalist sakık :) 1 0 mustafa aykanat: Vatanı satmaktan daha fena degildir 0 0
  • Eyes Power: DEM e yol göründü.. 1 0 Yanıtla

Advertisement