Kırıkhan Koordinatör Kaymakamı Ankara'ya atandı - Son Dakika
Politika

Kırıkhan Koordinatör Kaymakamı Ankara'ya atandı

Kırıkhan Koordinatör Kaymakamı Ankara\'ya atandı

Hatay ili Kırıkhan ilçesinde deprem bölgesi koordinatör kaymakamı olarak görev yapan Bekir Kınacı, Ankara'nın Evren ilçesine atandı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü mezunu olan Kınacı, yeni görevine başlarken hakkaniyet ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmadan kamu hizmetlerini tüm vatandaşlara etkin ve adil bir şekilde sunacağını belirtti.

05.10.2023 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay ili Kırıkhan ilçesinde deprem bölgesi koordinatör kaymakamı görevinin yürüttükten sonra Ankara'nın Evren ilçesine atanan Bekir Kınacı görevine başladı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü'nden mezun olan Bekir Kınacı, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kırıkhan'da koordinatör kaymakam görevini yürüttü.

Evren ilçesinde görevine başlayan Kınacı, yeni görevine dair şunları kaydetti:

"Ankara'nın güzide sahil kenti Evren Kaymakamlığı görevine başlamış bulunmamın mutluluğunu yaşıyorum. Bu vesile ile öncelikle siz kıymetli hemşehrilerimi ve mesai arkadaşlarımı saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Kaymakamlık görevini ifa edeceğim sürede hakkaniyet ve dürüstlük ilkelerinden ayrılmadan, kamu hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza etkin ve adil bir biçimde sunulması gayreti içinde olacağım. Bu duygular ile ilçemizde Kaymakamlık yapmış olan meslektaşlarım başta olmak üzere siz değerli Evren halkına hizmet eden görevli ve gönüllü herkese teşekkür ediyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kırıkhan Koordinatör Kaymakamı Ankara'ya atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement