Kılıçdaroğlu, Seçim Öncesi 3. Defa Balıkesir'e Gidiyor - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, Seçim Öncesi 3. Defa Balıkesir'e Gidiyor

Kılıçdaroğlu, Seçim Öncesi 3. Defa Balıkesir\'e Gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Balıkesir'de halka seslenecek.

25.03.2014 19:09  Güncelleme: 19:54

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Balıkesir'de halka seslenecek. Kılıçdaroğlu seçim öncesi Balıkesir'i üçüncü defa ziyaret etmiş olacak.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Balıkesir'de Balıkesir Kuva-yi Milliye Meydanı'nda öğleyin düzenlenecek olan mitingde Balıkesirlilere seslenecek. Partisinin seçim mitinginde konuşacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Mart Pazar günü yapılacak seçimde CHP'ye oy isteyecek. Kılıçdaroğlu'nun yarınki mitinginin seçimlerden önce Balıkesir'e yapacağı üçüncü ziyaret olduğu, bunun CHP'nin Balıkesir'i ne kadar kazanma arzusunda olduğunun göstergesi olarak değerlendirildi.

CADDELER TRAFİĞE KAPATILACAK

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir mitingiyle ilgili Balıkesir Valiliği güvenlik maksadıyla bazı tedbirler alındığını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting için yapacağı ziyaretle ilgili şehir merkezinde alınacak trafik tedbiriyle ilgili, "26 Mart 2014 Çarşamba günü saat 13.00'den saat 18.00'e kadar Kuvayi Milliye Meydanı, Menekşe Sokak, Stadyum Caddesi, Cengiz Topel Caddesi (Sayın misafirin sadece geçişleri esnasında araç trafiğine kapatılacak) belirtilen caddeler üzerinde ve kaldırım üzerinde park halinde bulunan araçlar kaldırılacak, aksi takdirde çekici ile çekilecektir" açıklaması yapıldı.

CHP Genel Başkanı ve Ana Muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Kasım 2013 tarihinde geldiği iki gün süren ilk ziyaretinde Balıkesir'deki Oda ve Borsa başkanları, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası ile bir araya gelmişti. Kemal Kılıçdaroğlu bu ziyaretinin ardından 23 Aralık 2014 tarihinde Balıkesir Büyükşehir belediye Başkan Adayının eski DYP miletvekili Balıkesir ziraat Odası Başkanı Sami Sözat olduğunu açıklamıştı. Kılıçdaroğlu 19 Ocak 2014 tarihinde tekrar geldiği Balıkesir'de partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve diğer ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu yarın (26 Mart 2014) Balıkesir'e üçüncü ziyaretini bu defa miting konuşması için gerçekleştirmiş olacak.

GÖKÇEK'İN SUİKAST İDDİASI

Bu arada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek'in bir televizyon programında yaptığı konuşmada pazar günü yapılacak seçim öncesi Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık güçlerin seçimlerin iptal edilmesi için akla gelmedik girişimlerde bulunabileceğini, bu ihtimallerden birinin siyasi bir suikast olabileceğini iddia etmiş, hedefe Başbakan Erdoğan ve kendisi dahil olmak üzere muhalefet liderlerinden Kılıçdaroğlu'nun, Bahçeli'nin hatta İstanbul'da CHP adayı Mustafa Sarıgül'ün isimlerini telaffuz ederek, güvenlik güçlerinin özellikle bu isimlerin etrafındaki emniyet ve koruma tedbirlerini artırmalarını istemişti. Bu kapsamda, Ana Muhalefet Liderinin Balıkesir mitingiyle ilgili alınacak emniyet tedbirlerini daha da sıkılaştırması bekleniyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, Seçim Öncesi 3. Defa Balıkesir'e Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement