Kılıçdaroğlu: 'Saray sopası RTÜK'ün Halk TV'ye verdiği ceza kabul edilemez' - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu: 'Saray sopası RTÜK'ün Halk TV'ye verdiği ceza kabul edilemez'

Kılıçdaroğlu: \'Saray sopası RTÜK\'ün Halk TV\'ye verdiği ceza kabul edilemez\'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Ayşenur Arslan'ın Halk TV'deki programında sarf ettiği sözler nedeniyle RTÜK'ün Halk TV'ye verdiği cezayı kabul etmediğini belirtti. Kılıçdaroğlu, RTÜK'ün kendini mahkeme yerine koyarak ağır bir ceza vermesinin kabul edilemez olduğunu ifade etti.

04.10.2023 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Saray sopası RTÜK'ün, kendini mahkeme yerine koyarak Halk TV'ye verdiği ağır ceza kabul edilemez. Bir kişinin sözlerine katılmamanız, size 'terörün amacına hizmet' gibi ağır bir iftirada bulunma hakkı tanımaz" açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Ayşenur Arslan'ın Halk TV'deki programında sarf ettiği sözler nedeniyle RTÜK'ün Halk TV'ye üst sınırdan idari para ve 5 kez program durdurma cezası vermesiyle ilgili açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabı X'te (Twitter) paylaştığı mesaj şöyle:

"Saray sopası RTÜK'ün, kendini mahkeme yerine koyarak Halk TV'ye verdiği ağır ceza kabul edilemez. Bir kişinin sözlerine katılmamanız, size 'terörün amacına hizmet' gibi ağır bir iftirada bulunma hakkı tanımaz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu: 'Saray sopası RTÜK'ün Halk TV'ye verdiği ceza kabul edilemez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement