Kılıçdaroğlu'na Düzce'den 500 Dilekçeyle Suç Duyurusu - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu'na Düzce'den 500 Dilekçeyle Suç Duyurusu

Kılıçdaroğlu\'na Düzce\'den 500 Dilekçeyle Suç Duyurusu

AK Parti Düzce İl Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamaları sonrasında 500 dilekçeyle suç duyurusunda bulundu.

28.01.2016 17:20

AK Parti Düzce İl Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik açıklamaları sonrasında 500 dilekçeyle suç duyurusunda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik açıklamalarına sonrasında AK Parti Düzce il, ilçe ile belde başkanları suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, "CHP'nin 35. olağan kongresinde Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında asılsız ve mesnetsiz açıklamalarda bulundu. Hem partilerinin grup toplantısında hem de Twitter üzerinden yazdığı çok kötü hakaretlere karşı bireysel kamu davası açtık. AK Parti Düzce teşkilatlarında görevli bütün partililerimiz ile cumhurbaşkanımıza oy vermiş olan yüzde 52 seçmende buna dahil olarak kamu davası açtık. Bugün bütün teşkilatlarımızda burada. Ayrıca bireysel olarak başvurularımızı yaptık. Şimdilik başvuru sayımız 500 ancak bu rakam artacak" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu'na Düzce'den 500 Dilekçeyle Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement