Kılıçdaroğlu: Kırsalda çalışan kadınların sosyal güvenlik primini biz ödeyeceğiz (2) - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu: Kırsalda çalışan kadınların sosyal güvenlik primini biz ödeyeceğiz (2)

Kılıçdaroğlu: Kırsalda çalışan kadınların sosyal güvenlik primini biz ödeyeceğiz (2)

'SANDIĞA GİTTİĞİNİZ ZAMAN ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'deki programı kapsamında Bozkurt ilçesindeki açılışın ardından CHP'li Merkezefendi, Bozkurt, Honaz ve Babadağ belediyelerinin toplu açılış törenine katıldı.

13.01.2023 18:34  Güncelleme: 18:39

'SANDIĞA GİTTİĞİNİZ ZAMAN ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'deki programı kapsamında Bozkurt ilçesindeki açılışın ardından CHP'li Merkezefendi, Bozkurt, Honaz ve Babadağ belediyelerinin toplu açılış törenine katıldı. Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve partinin üst düzey yöneticilere de eşlik etti. Bereketler Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplu açılış töreninde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi hizmetleri ile projelerini anlattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiç endişe etmeyin. Ne söyledik? Geliyor gelmekte olan. Geleceğiz. Yapacağız. Üreteceğiz. Bu ülkeye sevgiyi, saygıyı, mutluluğu getireceğiz. Bu ülkede hiç kimseyi ayırmayacağız. Hedef demokrasi, hedef insan hakları, hedef yargı bağımsızlığı, hedef çocuklarımızın daha iyi eğitim gördüğü bir Türkiye, hedef dış politikada saygınlık, hedef üreten bir Türkiye, hedef beşli çetelerin, uyuşturucu baronlarının olmadığı, at koşturmadığı bir Türkiye. Bunu yapacağız. Bay Kemal halktan yanadır. Halkın alın terinden yanadır. Kadın- erkek eşitliğinden yanadır. Hiç endişe etmeyin. Güzel Türkiye'yi birlikte beraber inşa edeceğiz. Tek isteğim var. Sandığa gittiğiniz zaman elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Çünkü Türkiye bir yol ayrımında. O yol ayrımını, Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği ana eksene oturtmak zorundayız. Tasada ve kıvançta beraber olacağız" dedi.

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ,


Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu: Kırsalda çalışan kadınların sosyal güvenlik primini biz ödeyeceğiz (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Aliayhan Gumusoglu: İstanbulu aldığınızda ohrencilere bedava her eve süt her kişiye 600 TL yardım bastı vardı verdinizde birde bunumu çıkardınız zaten zamanında bu zihniyet baturmisti SSK yi tekrarıni seyretmek mi istiyorsunuz ben buna oy degil kedi maması bile emanet etmem 0 0 Yanıtla

Advertisement