İYİ Partili Aslan'dan HDP eski Milletvekili Pir'e sert tepki: Büyük Türk Milleti size haddinizi bildirecek - Son Dakika
Politika

İYİ Partili Aslan'dan HDP eski Milletvekili Pir'e sert tepki: Büyük Türk Milleti size haddinizi bildirecek

İYİ Partili Aslan\'dan HDP eski Milletvekili Pir\'e sert tepki: Büyük Türk Milleti size haddinizi bildirecek

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Aslan, HDP ve AK Parti'nin gizli ortak olduğunu iddia etti. 6'lı masada adaylık muamması devam ederken, Mansur Yavaş'ın aday olmasını istemeyen HDP eski Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir'e Aslan'dan sert tepki geldi.

02.08.2022 12:59  Güncelleme: 17:12

Daha önce 5 kez toplanan CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ile Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi liderlerinin oluşturduğu 6'lı masa henüz aday için kararını veremedi.

3 CHP'LİNİN İSMİ ADAYLIK İÇİN ÖNE ÇIKIYOR

Adaylık için CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu olmak üzere 3 isim öne çıkıyor. Muhalefette kıran kırana süren adaylık yarışında en çok öne çıkan isimse, CHP'li belediye başkanlarının görevlerine devam etmesini isteyen Kılıçdaroğlu.

SOSYAL MEDYADA MUHALİFLER EN ÇOK MANSUR YAVAŞ'IN ADAY OLMASINI İSTİYOR

Adaylık için kendini öne çıkarmama taktiği üzerinden kamuoyu oluşturmaya çalışan CHP'li Mansur Yavaş özellikle Twitter'da büyük destek görüyor.

Bunun bir propaganda çalışması olduğunu belirten HDP eski Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir ise sosyal medya hesabından, "Kimse Mansur Yavaş'ı parlatmasın. Ne ona ne de Akşener'e HDP'lilerin vereceği oy yok." sözlerini sarf etti.

İYİ Parti GİK üyesi Mehmet Aslan, HDP'yi AK Parti'nin gizli ortağı ilan etti: Büyük Türk Milleti size haddinizi bildirecek

"SİZE HADDİNİZİ BİLDİRECEK"

Pir'in bu sözlerine Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın oğlu ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Aslan'dan sert tepki geldi.

Binlerce tepki gören Pir'in paylaşımını alıntılayan Aslan, "Gerçek faşist olmanız ve Türk düşmanlığınız şöyle dursun. AK Parti'nin gizli ortağı olduğunuzu her köşeye sıkıştığında gösteriyorsunuz! Mecbursunuz. Ama nafile, büyük Türk Milleti kirli ortaklarınızla beraber size haddinizi bildirecek." iddiasında bulundu.

Son Dakika Politika İYİ Partili Aslan'dan HDP eski Milletvekili Pir'e sert tepki: Büyük Türk Milleti size haddinizi bildirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Hüseyin Ermurat: Pes dogrusu gidip CHP 6 masa itifak edecen şehit yakınına küfür eden vekile ses çıkarmayacan İHA dan rahatsız olan vekil lerle gezecen oturacan ses çıkarmayacan Demirtaş'a ses çıkarmayacan sonra akp itifak diyecen bu durumda ozmaman sizde kardeş oluyorsunuz HDP le 68 33 Yanıtla
  • Kubilay Çınar: İyi parti aynaya baksın, CHP partideki Atatürk culeri iyiparti milliyetçileri sutluyor sonra ahkam kesiyor, şehit yakınına küfür eden vekil nerede siyaset yapıyor ona baksın Mehmet efendi, HDP seçmenin oyunu alabilmek için HDP guzellemesi yapanlar - 0 0 Yanıtla

Advertisement