Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi - Son Dakika
Politika

Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi

Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yerken yaptığı paylaşımla tepkilerin odağına yerleşen AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek özür diledi. Erdoğan ise Bursalı'nın özrü karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

17.04.2024 17:01

AK Parti Meclis Grup toplantısı bittikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonun karşısında bulunan odada bazı milletvekilleriyle özel görüşmeler yaptı. Yaklaşık 40 dakika boyunca, vekiller odaya tek tek girerek Erdoğan'a taleplerini ilettiler, seçim bölgeleriyle ilgili bilgiler verdiler.

Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi

"EFENDİM ŞEBNEM HANIM ÇOK ÜZGÜN"

Erdoğan'la özel görüşme yapan isimler arasında ıstakoz yemeğinin kahramanı Bursalı da vardı. Bursalı, odaya AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile birlikte girdi. Gökçek "Efendim Şebnem hanım çok üzgün, görüyorsunuz" dedi.

Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi

"ÇOK ÜZGÜNÜM" DEDİ, ERDOĞAN SESSİZ KALDI

Sözcü'de yer alan habere göre; Bursalı'nın da başını öne eğerek "Çok üzgünüm" ifadesiyle özür dilediği öğrenildi. Erdoğan ise bu sözlere karşı hiçbir yorum yapmadı ve cevap vermedi. Gökçek ve Bursalı daha sonra odadan çıkmak zorunda kaldı.

ART ARDA TARTIŞMA YARATAN PAYLAŞIMLAR

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yerken yaptığı paylaşım, AK Partili eski vekil ve belediye başkan adayı Hüseyin Filiz'in Maldivler'den yaptığı tatil paylaşımı derken Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin önceki dönem belediye başkanı Ekrem Yavaş'ın "Çekilin aç Türkler tatilden dönüyor" mesajı gerilimi iyice tırmandırdı.

ERDOĞAN'DAN DİKKAT ÇEKEN MESAJ

31 Mart seçimlerinin ardından bugün partisinin ilk grup toplantısına çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde bu paylaşımlar da vardı. İsim vermeden bu kişilere tepki gösteren Erdoğan, "Bizim lügatimizde böbürlenme yoktur. Millete tepeden bakma, milletle arasına duvarlar örme, mesafe koyma asla ve asla yoktur. Her zaman söylüyorum. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Biz, siyaseti birilerine imtiyaz sağlamak, makam, kültür ve unvan dağıtmak için de yapmıyoruz. Hangi konumda olursak olalım hepimiz bu makamlarda milletimize ve Türkiye'ye aşkla hizmet etmek için bulunuyoruz. Bu konuda oluşan zafiyetleri süratle gidermek boynumuzun borcudur" dedi.

Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan özür diledi

Son Dakika Politika Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • özer bergin: kızgınlığın nedeni bensiz ıstakoz yedi diyedir. 451 122 Yanıtla
    tekin demir demir: sanmiyorum. beni niye cagirmadin diye kizmistir reyizimiz 225 77 selman baş: Beni güldürdün. Allah'a seni güldürsün 82 25 Özkan Özdemir: :) 62 16
  • Murat Yılmaz: Açıklamanın meali: "Yapın, ama dikkat çekmeyin." 310 46 Yanıtla
  • fatih mazlum: Akp ilk kuruldugundaki parti olsa erdogan ilk gunki gibi olsa tutar kulagindan kapinin önüne koyardi bunlari ama devir cok degisti akp artik halkini degil kendi menfaatlerini dusunenlerin partisi olmus halktan uzaklamis kopmus durumda 323 32 Yanıtla
    yaşar koldemir: ilk kutulfuklarinda çok mu farkliydilar.. sadece lafda ... 59 58 fatih mazlum: Bos yapma yasar yuzde 90 farkliydilar halk zaten bu yuzden tevazu gostermisti .sonradan sivadilar ,ilk 5 6 yil iyi goturmuslerdi yoksa guc zehirlenmesi yasayana kadar bunu herkes gorduyor soyluyor zaten 2000 li yillarin basini hatirlamaya yasin yetmez belki oku ogren 53 31 elmas bulut: liyakasiz almış yürümüş. ondan değil milletten özür dile istifa et 17 1
  • Haci Mehmet DOGAN: Hemde nasıl üzgün 249 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement