İnegöl Belediye Başkanı, Arınç'a Ahşap Portresini Hediye Etti - Son Dakika
Politika

İnegöl Belediye Başkanı, Arınç'a Ahşap Portresini Hediye Etti

İnegöl Belediye Başkanı, Arınç\'a Ahşap Portresini Hediye Etti

İnegöl Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a ahşap portresini hediye etti.

03.05.2014 17:34

İnegöl Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a ahşap portresini hediye etti. 3 dönem kuralının diğer partilere de örnek olmasını dileyen Arınç, "Burası babamızın çiftliği değil" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İznik ve Yenişehir Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunduktan sonra İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı da makamında ziyaret etti. Mobilyasıyla ünlü İnegöl'ün başkanı Aktaş, Arınç'a, Mehmet Şakir Ünlü tarafından yapılan ahşap bir portresini hediye etti. Uzun süre portreyi inceleyip yanındakilere, "Bana benziyor mu?" diye soran Arınç, "Sanki dişlerim fazla görünmüş gibi" diye yorum yaptı. Belediye Başkanı Aktaş ise, "Efendim sizi gülerken yakalamış" dedi.

Üç dönem kuralının sadece milletvekilleri için değil belediye başkanlarını da kapsadığını ifade eden Arınç, "Bu kural değişmediği sürece, Alinur Aktaş kardeşimiz bir sonraki seçimlerde yüzde 100 oy alacak kapasiteye gelse bile, artık tekrar aday olma şansı yoktur. Onun da bundan şikayetçi olduğunu zannetmiyorum. Hizmet etmenin farklı yönleri bulunabilir ama bu AK Parti'nin Türkiye'de yerleştirmeye çalıştığı bence çok önemli bir değişiklik, gelişme ve büyümedir. 3 dönemden sonra çok başarılı bile olsa bir dönüşüme, değişime ihtiyaç var. Eminim İnegöl'de Ali Nur Aktaş kardeşimiz kadar başarılı olacak daha nice arkadaşlarımız, milletvekillerimiz, dostlarımız vardır. Bu bir bayrak yarışıdır. Tabii 3 dönem içine giren bazı belediye başkanlarımız da var. Gerçi şimdiden 5 yıl sonrasını konuşmak çok doğru değil belki ama siz sorduğunuz için ben de söyledim. Bu 3 dönem kısıtlaması Cemalettin Torun için de geçerlidir" diye konuştu.

3 dönem kuralının diğer partilerin kulaklarına küpe olmasını ve örnek alınmasını dilediğini ifade eden Arınç, şunları söyledi:

"Burası babamızın çiftliği değil. Herkes gelecek, başarılı olursa görevlerini yapacak. Mahkeme kadıya mülk değil. Bu makamlar bir değişime uğrayacak. Bunda da büyük bir farklılık, büyük bir yerindelik olduğunu düşünüyorum. Daha 5 yıl sonrasına, Rabb'im uzun ömürler versin, inşallah sağlık ve başarıyla hepimizi kavuştursun. Ondan sonrasını da günü geldiğinde konuşuruz. Biz güçlü bir aileyiz. Kendi içinde her zaman sağlıklı bir dönüşüm yaşayan bir partiyiz. Her seçimde oyunu artıran bir partiyiz çünkü tabanımız çok güçlü ve arkası geliyor. Yeni 'ebter' değiliz biz. Kökümüz hamdolsun çok bereketli, verimli. Arkamız çok güçlü bir şekilde geliyor. Tüm partiler halka yayılırlarsa, güçlü bir taban teşkil ederlerse bu gövdeden, bu tabandan sürekli yeni filizler çıkabilir ve onların da güçlendiğini hep beraber görebiliriz." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İnegöl Belediye Başkanı, Arınç'a Ahşap Portresini Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement