Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Selçuk'ta - Son Dakika
Politika

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Selçuk'ta

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Selçuk\'ta

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, bir süre önce yeni yerine taşınan partisinin Selçuk İlçe binasını açtı.

15.05.2013 18:17

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, bir süre önce yeni yerine taşınan partisinin Selçuk İlçe binasını açtı. Selçuk halkının büyük sevgisi ile karşılaşan Pamukoğlu, İstasyon Meydanı'ndaki Kurtuluş Anıtı önünde partilileri ile sohbet etti.

HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etmek amacıyla çıktığı Türkiye turunda, ilk olarak İzmir ve Selçuk ilçesine geldi. Burada HEPAR İlçe Başkanı Ali Adıgüzel ve partililer tarafından karşılanan Pamukoğlu, ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti.

Konvoy eşliğinde Selçuk'a gelen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin yeni ilçe binası açılışını yaptıktan sonra İstasyon Meydanı'ndaki Kurtuluş Anıtı önünde partilileri ile bir araya gelerek çay içip onlarla sohbet etti. Çıkarmış olduğu kitapların vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü, ancak bu kitapların daha çok okunabilmesi için herkesin bu kitapları almasını sağlamak gerektiğini söyleyen Selçuklu bir vatandaşa Pamukoğlu, yeni kitabı olan "Cehennemdere Kanyonu" adlı kitabını imzalayıp verdi.

BARIŞLA SAVAŞ DEVLETLERİN OLDUĞU YERDE YAPILIR

Bir vatandaşın, Türkiye'nin sanki bir topyekun savaşın içindeymiş gibi gösterilmek istendiğini belirterek değerlendirmesini istemesi üzerine Pamukoğlu, "Barışla savaş, devletlerin olduğu yerde yapılır. Savaşı devlet, onun milleti, onun ordusu topyekun milli gücü kullanarak yapılır. Böyle bir şey olmadı ki" diye cevap verdi.

Asıl kıyametin Basra bölgesinde koptuğunu ileri süren Pamukoğlu, "Biz de bu sirkülasyonun içindeyiz" diyerek, buna örnek olarak Suriye meselesi ve Irak'ın paramparça olmasını gösterdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Selçuk'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement