CHP'den istifa eden Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak hamburger sözleri! - Son Dakika
Politika

CHP'den istifa eden Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak hamburger sözleri!

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) istifa ettiğini açıklayan eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP'nin parti taklidinden öteye gidemediğini söyleyerek, "Özgürlüğü ve demokrasiyi Türk milleti için istiyorum. Bu da Türk milleti ile beraber inşa edilir. Amerikan hamburgercisinde veya Londra tefecisinde değil" ifadelerini kullandı.

19.11.2022 08:32  Güncelleme: 08:47

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın biyokimya profesörü olan kızı Aslı Baykal, CHP'den istifa etti. Sosyal medya hesabından, "Siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır" yazılı mesajı paylaşan Aslı Baykal, "Neden istifa ettiniz?" sorusuna, "Gördüğüm lüzum üzerine yazmanız yeterli" yanıtını verdi.

E-DEVLET ÜZERİNDEN İSTİFA ETTİ

İstifaya ilişkin CHP cephesinden ilk yorumda da CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Kendisi e-Devlet üzerinden istifa etmiştir. Gerekçesinin kendisine sorulması daha uygun olacaktır" dedi.

HAMBURGER GÖNDERMESİ YAPTI

İstifa sonrası gözlerin çevrildiği Aslı Baykal, son olarak sosyal medya hesabından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hamburger göndermesinde bulundu. Baykal, "Özgürlükçü olmak için gayrı milli olmak zorunluluğu yoktur. Elbette özgürlükçü ve demokratım ve elbette milliyim. Benim çizdiğim siyasal model budur. Özgürlüğü ve demokrasiyi Türk milleti için istiyorum. Bu da Türk milleti ile beraber inşa edilir. Amerikan hamburgercisinde veya Londra tefecisinde değil" ifadelerini kullandı.

CHP'den istifa eden Aslı Baykal'dan, Kılıçdaroğlu'nu küplere bindirecek hamburger göndermesi

KILIÇDAROĞLU'NUN HAMBURGER AÇIKLAMASI GÜNDEM OLMUŞTU

Kılıçdaroğlu, ABD ziyaretinde kara yoluyla 8 saat süren bir yolculuk yapmış, bu saat aralığında nerede olduğu Türkiye'de gündem olmuştu. "Kılıçdaroğlu neredeydi?" tartışmaları sonrasında CHP lideri, "Çekim yaptık. Hemen bindik araca Washington'a doğru geldik. Benzin istasyonuna uğradık hamburger almak üzere. Hamburger yedik" demişti.

CHP\'den istifa eden Aslı Baykal\'dan Kılıçdaroğlu\'nu kızdıracak hamburger sözleri!

Son Dakika Politika CHP'den istifa eden Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak hamburger sözleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • murat atis: En büyük cahillik chp nin peşinden gitmektir. 113 41 Yanıtla
    Kerim Genc: Zir cahil birinin bir söz. Derinliği olmayan söz sakinleri,bu ülkenin en büyük sorunudur. 11 21
  • Necati Kaya: Babası bu seçimlerde milletvekili olamayacağı için babasının koltuğunu kendine miras görüyor,verilmeyeceğini öğrenince böyle tavırlar sergiliyor.Türk siyasetinin en buyuk açmazı bu. Çok yazık. 40 87 Yanıtla
    Suat Koca: Yanlış yorum, gerçek Atatürkçü demeliydiniz 24 7
  • Suat Koca: Çok ama çok haklı, işte gerçek Atatürkçü 67 36 Yanıtla
  • Saddam ekşioğlu: Asli şuan senin açıklaman dan okuduktan sonra işyerinde deki 7 arkadaşımla beraber senin için 1 dakka saygı duruşu yaptık ve sözlerin den dolayı seni şuan ayakta alkışlıyoruz helal sana 64 19 Yanıtla
  • Lion : Asil CHP ve Atatürk savunucuları tasfiye edilmeye devam ediyor. 59 18 Yanıtla
  • nazım arat: Asli Baykal prof ve maddi manevi beklentisi yoktur, vekillik istese geçmişte kirk kez olurdu. Baykal ailesi suclanacagina. Teğmen Çelebi ve Aslı Baykal neler söylüyor, dediklerine bir kulak verse Ychp. Atatürkçüyüm diyen partiden kovuluyor 47 22 Yanıtla
  • Mahmut Kaya: Babasının fiziği kızının kimyası bozulmuş 23 43 Yanıtla
    Görkem Altuntas: Doğruları söylediği için mi belden aşağı vuruyorsun gayrimilli mehmüt. 33 11
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement