Farklı Kesimlerden CHP'ye Katılım - Son Dakika
Politika

Farklı Kesimlerden CHP'ye Katılım

Farklı Kesimlerden CHP\'ye Katılım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyoğlu İlçe Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında, "Beyoğlu'nun Bütün Renkleri CHP'de Birleşiyor" sloganıyla partiye farklı kesimlerden yaklaşık 500 kişi katıldı.

13.10.2013 17:59

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beyoğlu İlçe Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında, "Beyoğlu'nun Bütün Renkleri CHP'de Birleşiyor" sloganıyla partiye farklı kesimlerden yaklaşık 500 kişi katıldı.

CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen programa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Beyoğlu İlçe Başkanı İnan Güney, Demokratik Sol Parti (DSP), Türkiye Komünist Partisi (TKP) Beyoğlu eski ilçe başkanları, Beyoğlu ilçe derneklerinin başkanları, Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transeksüel (LGBT) üyeleri, akademisyenler, çok sayıda vatandaş ve davetliler katıldı.

CHP'nin, partinin programına inananların bir çatı partisi görevi haline geldiğini ifade eden CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, "Bu büyük çatının altında farklı görüşleri olsa da, CHP adı altında insanların kendi hayatlarına kendilerinin karar vermesi gerektiğin düşünen kişiler, yurttaşlar olarak hep beraber buluşacağız. Beyoğlu'ndaki seçim başarısı CHP açısından sembolik ve önemlidir. Kasımpaşa'yı CHP'liler alacaktır" dedi.

Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiğini kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ise, "Bu dönemde CHP'ye katılanlara teşekkür ediyorum. Katılanlar partimize ve Türkiye'nin demokrasi mücadelesine güç vereceksiniz. Biz CHP'yi yeniden Türkiye'nin partisi yapma iddiasıyla işe başladık ve o iddiayı gerçekleştiriyoruz. O iddiayı bugün Beyoğlu'nda güçlendiriyoruz. Hakkari'den Edirne'ye, Trabzon'dan Mersin'e kadar artık her yerde eksiğimize rağmen varız. CHP'yi yeniden bütün yurttaşlarımızın, bütün halklarımızın şemsiye partisi yapmaya çalışıyoruz. Sol, sosyal demokrat ve toplumcu bir anlayışla bunu yapmaya çalışıyoruz ve ödüllerini de almaya başladık. Bunun sonuçlarını da 30 Mart 2014'de başta Beyoğlu olarak göreceğiz. Beyoğlu Türkiye'nin vitrini, aynısı ve İstanbul'un aynasıdır. Sadece İstanbul ve Türkiye açısından değil, dünya açısından da önemli bir merkezdir. Bu merkezden bütün Türkiye'ye ve dünyaya mesaj vereceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, CHP İl Başkanı Salıcı ve CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Güney tarafından partiye katılanlara kişiye rozetleri takıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Farklı Kesimlerden CHP'ye Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement