Erdoğan, Abdulkadir Selvi'nin Kızının Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Politika

Erdoğan, Abdulkadir Selvi'nin Kızının Nikah Şahidi Oldu

Yenişafak gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin kızının nikah töreni mini bir Bakanlar Kurulu'na sahne oldu.

08.05.2014 11:18  Güncelleme: 11:22

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin kızı Büşra Selvi ile Emre Öğütcen'in nikah şahidi oldu.

BAKANLAR KURULU NİKAHTAYDI

Gölbaşı'nda bir restoranda kıyılan nikaha Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu ile çok sayıda milletvekili ve davetli katıldı.

ERDOĞAN NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Çiftin nikahını Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay kıyarken, Başbakan Erdoğan ile bakanlar da nikah şahitleri oldu. Nikah töreni basına kapalı yapıldı.

GELENEĞİ BOZMADI

Nikah töreninde Başbakan Erdoğan'ın yeni evlenen çifte en az çocuk yapmaları tavsiyesinde bulunduğu öğrenildi.

Erdoğan, Abdulkadir Selvi\'nin Kızının Nikah Şahidi Oldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Erdoğan, Abdulkadir Selvi'nin Kızının Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Tarık: Senin yaptığın nikah şahitliği sayesinde ömür boyu mutlu olacaklar sayın başbakanım..Dünyaya, vatana millete hayırlı evlatlar getirecekler..Çapulçu olmayacak evlatları..Bunların hepsi senin sayende olacak..Yüce adaletine sığınıyoruz sayın başbakanım..Büyük insan, yüce insan..Herkes bir yana, sen bir yana.. 10 29 Yanıtla
  • ORHAN EROĞLU: Abdülkadir Selvi yaptığın o kadar yalakalıktan sonra kızının nikahına gelmişler çokmu.Sen daha fazlasını hakediyorsun,o hakketiğinide Tayyip sana verir bekle.az sabır.Tayyip arkndayken sırtın yere geLmez,sen sadece ona kayıtsız şartsız biat etmeye devam et.Dünya sizin olsun,ahiret mazlumların 14 9 Yanıtla
  • MİLLET: ADAM O KADAR YALAN HABERE İMZA ATTI SAVUNDU MÜKAFATINI ALACAK ELBET 14 6 Yanıtla
  • ONUR: YALAKALIKLA ADAM YERİNE KONULMAKTANSA, ONURUMLA YALNIZ KALMAYI TERCİH EDERİM. 8 7 Yanıtla

Advertisement