Kılıçdaroğlu'nun beklediği desteği göremediği DSP'ye AK Parti'den dikkat çeken ziyaret - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu'nun beklediği desteği göremediği DSP'ye AK Parti'den dikkat çeken ziyaret

Dün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüştüğü DSP'yi bugün AK Parti heyeti ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sonrası basın açıklaması yapan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Cumhuriyetimizin yüz yıllık geçmişi ile hesaplaşma hayalleri kuranlara DSP elbette ki gerektiği karşılığı her zaman vermiştir" ifadelerini kullandı. Aksakal'ın bu sözleri cumhuriyet için "100 yıllık bir yıkım süreci" diyen HDP'li Pervin Buldan'a gönderme olarak yorumlandı.

07.04.2023 11:12  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere adım adım yaklaşırken, partiler ve ittifaklar arasındaki ziyaretler de hız kazandı. Millet İttifakı lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret ettikten snra Kılıçdaroğlu, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Merkezi'ne gitti.

DSP'YE BİR ZİYARET DE AK PARTİ'DEN

Kılıçdaroğlu'nun ardından DSP'ye bir ziyaret de bugün AK Parti'den yapıldı. Ziyarete AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gitti. Görüşmede 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin değerlendirme yapılması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu dünkü ziyarette istediği desteği alamamıştı! DSP'ye bugün de AK Parti gitti

KILIÇDAROĞLU İSTEDİĞİNİ ALAMAMIŞTI

Dün Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sonrası DSP Genel Başkanı Önder Aksakal', "Cumhuriyetimizin yüz yıllık geçmişi ile hesaplaşma hayalleri kuranlara DSP elbette ki Türk milletinin hassasiyetiyle gerektiği karşılığı her zaman vermiştir. Ben de Sayın CHP Genel Başkanımıza çıktığı yolda hayırlı, başarılı sonuçlar elde etmesini temenni ediyorum." demişti.

Kılıçdaroğlu dünkü ziyarette istediği desteği alamamıştı! DSP'ye bugün de AK Parti gitti

AKILLARA BULDAN'IN SÖZLERİ GELDİ

Aksakal'ın sözleri cumhuriyet için "100 yıllık bir yıkım süreci" diyen HDP'li Pervin Buldan'a gönderme olarak yorumlandı. Aksakal'ın açıklamaları, HDP'li Pervin Buldan'ın "Cumhuriyetin 99. yıl dönümünü geride bıraktık. Kuruluşundaki ademi merkeziyetçilik ve demokrasi fikrinin terk edilerek, yerine Kürtler ve Aleviler başta, tüm farklılıkların ret ve inkarına dayalı tekçilik sisteminin devreye sokulmasıyla yaşanan 100 yıllık bir yıkım sürecinden bahsediyoruz" ifadelerini akıllara getirdi.

Kılıçdaroğlu\'nun beklediği desteği göremediği DSP\'ye AK Parti\'den dikkat çeken ziyaret

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu'nun beklediği desteği göremediği DSP'ye AK Parti'den dikkat çeken ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Serkan Semiz: % 1 bile oyu olmayan partileri ve yöneticilerinin kendilerimi bişeg sanmalarını ve siyasi kirliliğe sebeb olmayı ne çok seviyoruz 10 19 Yanıtla
  • Halit Sofuoğlu: %1 600.000 oy demek ve 2019 yerel seçimlerinde dsp yaklaşık %1 oy aldı. zaten sonucu çok küçük farklar belirleyecek. hem iktidar hem muhalefet bunun farkında 3 0 Yanıtla
  • Onur Can Tecimer: Ecevit'e yapmadığını bırakmayan adama DSP seçmeni oy vermez 0 0 Yanıtla

Advertisement