Doğru'nun Yerine Yücel - Son Dakika
Politika

Doğru'nun Yerine Yücel

Doğru\'nun Yerine Yücel

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Murat Doğru'nun Yerine Aski Su Kanal İşletme Daire Başkanı Fikret Yücel Getirildi.

23.04.2009 01:40

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Murat Doğru’nun yerine ASKİ Su Kanal İşletme Daire Başkanı Fikret Yücel getirildi.

Yaklaşık bir hafta önce istifasını veren Doğru’nun yerine vekaleten Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Sarıgül bakıyordu. Doğru’nun belediyedeki diğer görevi olan Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı’na vekaleten Ahmet Tan bakarken bu göreve de önümüzdeki günlerde atama yapılacağı konuşuluyor.

Fen İşleri Daire Başkanı olan Yücel, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Ulaştırma Bakanlığı’nda çeşitli görevlerde bulunmuştu. Yücel 17 aydır ASKİ Su Kanal İşletme Daire Başkanı olarak görev yapıyordu.

Büyükşehir Belediyesi’nde uzun süredir dillendirilen operasyonun ilk adımı olduğu iddia edilen Doğru’nun yerine Yücel’in getirilmesinin ardından EGO Genel Müdürü Ömer Ulu’nun da yıllık izne ayrılması kulislerde, "Sıradaki isim Ulu mu?" söylentilerine neden oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Doğru'nun Yerine Yücel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement