Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi - Son Dakika
Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye resmi temaslarda bulunmak üzere geldi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilen Fidan, görüşmede iki ülke arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin başarılı bir şekilde geliştiğini vurguladı.

14.12.2023 12:15  Güncelleme: 12:16

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Bakü'de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi. Fidan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından da kabul edildi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere bugün Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti. Fidan,  Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile görüştü. Ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından Fidan'ın Aliyev ile görüşmesinden tek kare fotoğraf, "Bakanımız Hakan Fidan, Bakü'de, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi" açıklamasıyla paylaşıldı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement