Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerle buluşmasına damga vuran soru - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerle buluşmasına damga vuran soru

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul' programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilginç sorular yöneltildi. Programda söz alan gençlerden biri Erdoğan'a "Sizin biz gençlere olan bu sevginiz şaka mı?" sorusunu yöneltti. Bu soru karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Erdoğan, "Ben gençleri çok seviyorum" karşılığını verdi.

30.03.2024 16:35  Güncelleme: 16:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul programında gençlerle bir araya geldi. Ahmet Kaya'nın şarkısını dinlerken duygulanan Erdoğan'a gençlerden zaman zaman ilginç sorular da yöneltildi.

"GENÇLERE OLAN SEVGİNİZ ŞAKA MI?"

Programda söz alan bir genç kız, Erdoğan'a "Sizin biz gençlere olan bu sevginiz şaka mı?" sorusunu yöneltti. Bu soru karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan Erdoğan, "en gençleri çok seviyorum, hala gencim. Gençlere olan sevdam, muhabbet bizi güçlü kılıyor. Seçim sürecinde benim kadar ülkeyi gezen lider olmadı. Benim derdim İstanbul, Ankara, İzmir. Buradan Allah'ın izniyle ne Recep Tayyip Erdoğan'lar çıkacak" karşılığını verdi. O anlara ilişkin görüntüler kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu.

İSTANBUL'DA ÖZELLİKLE GİTMEK İSTEDİĞİ BİR YER VAR MI?

Erdoğan, "İstanbul'a geldiğinizde özellikle gitmek istediğiniz yer var mı, sizi dinlendirin?" sorusuna ise "Atatürk Kültür Merkezi var. AKM için malum camia solaklar dediler ki buraları yapamayacaklar. Eskisinden çok daha güzelini yaptık. Ekrem efendi millet bahçelerini bilmez. Atatürk Havalimanı'nın için mahkemeye başvurdu, durdurdu. Kız Kulesi'ni restore ettirdik, hizmete girecek. Ayasofya'yı zaten son acı halinden Ayasofya-i Kebir haline dönüştürdük. Oraya gitmemek olmaz. Sultanahmet bir başka güzel oldu. Buraları gezmeden görmeden olmaz. Bizim bıraktığımız İstanbul aynen yerinde durmuyor. Biz CHP'yi hep çöp çamur, çukur olarak tanımladık. Her taraf çukur. İstanbullu bir 5 yıl daha bu adama İstanbul'u vermez" cevabını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın gençlerle buluşmasına damga vuran soru

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerle buluşmasına damga vuran soru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • AKN OGZ: O kadar seviyorki geleceğimiz bitti atama yok satış danışmanı olarak çalışıyoruz 548 172 Yanıtla
    Samet Aldemir: herkes devlet memuru olacak diğer işlerde kim çalışacak bikere herkesin devlet memuru olması gibi ihtimal varmı bence çok bile memur aldı 200 280 Mahmut Tuğtağ: Git kendini başka işte geliştir çobana bile 42 bin tl mağış beğenmiyor 130 174 Ahmet Ateş: Çobana 42 bin vermiyorlar gece gündüz çalışacak Ailenin hepsine 42 veriyor Toplanıp git köle olarak sen çalış aslanım Eskidendi o sevenler bin pişman 211 71 Ahmet Ateş: insan az utanır birde benim kadar dolaşan olmadı diyor siz kimin parasıyla dolaştiniz? Emekliler kirasını bile ödeyemiyor insanla inim inim inlerken koltuk saglamlastirmak için bu kadar para harcanır mi peşinizde koruma ordusu çok yazık. 201 64 Harun Çelik: Samet kardeş herkes olamıyor zaten sınava girsede olamıyor sadece akp liler oluyor haliyle bırakın millet derdini döküp rahatlasın ona izin verin bari :) 23 10 emre araçlı: Herkes iltisat işletme mezunu oluyor sonra iş bulamadım sen planlamanı yapamadıysan Devlet ne yapsın:) 15 10
  • Erol MARASLI: O gençlere sormak lazım acaba yarın için umutları varmı ? 365 80 Yanıtla
    ayzer karaarslanoğlu: Gençler paralı tutulup özellikle seçildikleri için tabiki umutlular 277 68
  • Haci Mehmet DOGAN: BİRGÜN DE BİR EMEKLİNİN EVİNE GİDİP PERİŞAN HALİNİ GÖRSEYDİN YAAAA 326 60 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement