CHP'li Moroğlu: 'Gediz Nehri Temizlensin' - Son Dakika
Politika

CHP'li Moroğlu: 'Gediz Nehri Temizlensin'

CHP\'li Moroğlu: \'Gediz Nehri Temizlensin\'

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, 'Gediz nehri için araştırma komisyonu kurulsun' önerisine 'ret' cevabı veren AK Parti'ye tepki göstererek, "Bunu ret edenler 'Gediz kirletilmeye devam etsin' diyorlar."

23.06.2012 14:00

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, 'Gediz nehri için araştırma komisyonu kurulsun' önerisine 'ret' cevabı veren AK Parti'ye tepki göstererek, "Bunu ret edenler 'Gediz kirletilmeye devam etsin' diyorlar. Bu tutum kirlilik ile ilgili 'hiçbir şey yapmasınlar' tutumudur" dedi.

Moroğlu, CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören'in Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunduğu "Gediz nehri için araştırma komisyonu kurulsun' önerisinin reddedilmesi ilişkin açıklama yaptı. CHP İzmir Milletvekili Moroğlu, "Gediz uzun süredir kirlenmeye devam ediyor. Bunu ret edenler 'Gediz kirletilmeye devam etsin' diyorlar. Bu tutum kirlilik ile ilgili 'hiçbir şey yapmasınlar' tutumudur. Hem denizi, doğayı hem de çevreyi kirleten anlayış var. Biz bunun için araştırma önergesi verdik. AKP'liler reddettiler. Gediz'in nehir olduğunu dahi bile bilmeyenler var. Gediz'in temizliği için çalışılsın istiyoruz" dedi.

Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a seslenen Moroğlu, "İzmirli milletvekilleri bu karara karşı çıksın. Bakan Yıldırım İzmir'i çok seviyorsa bu önergeye ret verenlere hesap sorsun"

diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Moroğlu: 'Gediz Nehri Temizlensin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement