CHP'li Milletvekili Murat Bakan'dan Cumhur İttifakı ve seçmenlere ağır sözler - Son Dakika
Politika

CHP'li Milletvekili Murat Bakan'dan Cumhur İttifakı ve seçmenlere ağır sözler

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, katıldığı canlı yayında seçim sonuçları üzerine konuşarak Cumhur İttifakı ve seçmenleri için gericiler, yobazlar, hırsızlar şeklinde ağır sözler sarf etti. Bakan, seçim yenilgisinin ardından parti içinde depresyon yaşandığını ve mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

19.07.2023 00:08  Güncelleme: 01:00

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın katıldığı canlı yayında Cumhur İttifakı ve seçmenleri için kullandığı sözler eleştirileri de beraberinde getirdi. "Silkilmemiz lazım. Düştüğümüz yerden kalkmamız ve mücadele etmemiz lazım. Aksi takdirde bu gericilere, yobazlara, hırsızlara, yağmacılara bu ülkeyi bırakmış olacağız" diyen CHP'li Bakan'a sosyal medyada tepki yağdı.

Genel seçimlerden mağlubiyetle ayrılan CHP'de parti içi tartışmalar devam ederken İzmir Milletvekili Murat Bakan'dan tepki çeken sözler geldi. Katıldığı canlı yayında seçim sonuçları üzerine konuşan CHP'li Murat Bakan, Cumhur İttifakı ve seçmenleri için ağır sözler sarf etti.

"GERİCİLER, YOBAZLAR, HIRSIZLAR"

Seçimlerde ağır yenilgi aldıklarını söyleyen Murat Bakan, "Silkilmemiz lazım. Düştüğümüz yerden kalkmamız ve mücadele etmemiz lazım. Aksi takdirde bu gericilere, yobazlara, hırsızlara, yağmacılara bu ülkeyi bırakmış olacağız. Evet seçimi kaybettik ama bunlara bırakmayacağız bu ülkeyi. Mücadelemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"HALA DEPRESYONDAN ÇIKAMADIK"

Seçimden sonra büyük bir depresyona girdiklerini belirten Bakan, "Biz de muhalefet olarak ciddi anlamda kendi içimize birtakım tartışmalar yaşıyoruz. Bizim açımızdan ağır bir seçim yenilgisi aldık. Hala onun depresyonundan çıkamadık." diye konuştu.

CHP'li Murat Bakan'ın sözleri sosyal medyada da gündem oldu. Bakan'a sosyal medyada tepki yağdı.

Sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkilerden bazıları şu şekilde:

CHP'li Murat Bakan'dan Cumhur İttifakı ve seçmenlerine ağır sözler
CHP'li Murat Bakan'dan Cumhur İttifakı ve seçmenlerine ağır sözler
CHP'li Murat Bakan'dan Cumhur İttifakı ve seçmenlerine ağır sözler
CHP\'li Milletvekili Murat Bakan\'dan Cumhur İttifakı ve seçmenlere ağır sözler

Son Dakika Politika CHP'li Milletvekili Murat Bakan'dan Cumhur İttifakı ve seçmenlere ağır sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Ömer : Allah size fırsat vermesin 97 32 Yanıtla
  • gönül aydın: Aydınlığınız ileriyi gösteremedi yine sizlere. Işığınız yetersiz kalıyor her defansında..Belli ki şu ileri kafanızla hesap edemediğiniz şeyler var. Kendi karanlığınızda hep geride kalacaksınız inşaallah. Biz sizin gibi sadece para pul diye oy vermedik zaten. Ak partiye oy vermek için sizin gibi zihniyetin muhalefet olması yetiyor bizlere.. 66 52 Yanıtla
  • bedir arslan: kendinden bahsediyor 66 22 Yanıtla
  • Fethi Aydin: Milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı işte böyle halkı kişkirtiyorlar. 67 17 Yanıtla
  • Emekli Tahminci: Bu sahsın kemdisine iade ediyorum kendini tarif etmiş chp lilere değil zatın kendisine iade ediyorum,hel kötü söz sahibine aittor ve kendi iç yapısını anlatır 48 22 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: kısaca her ülke, layık olduğu yönetimle yönetilir, vesselam... 48 14 Yanıtla
  • turgut yildız: davayı açtm görüşcez beyfendiciğim 51 10 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: akp ve mhp ye oy verenlerin normal olmadığını düşünenlerdenim zira ekonomik sıkıntılar ve depremin hemen arkasına denk gelen seçimlerde bu partilere hâlâ güven duyulması şaşırtıcı, aralıksız 20 yıl ülkeyi yönet, gelinen noktada ekonomi çok kötü ve depremde yeterli yardımların yapılamamasına rağmen bu partilerin ülkeyi yönetmeye devam ediyor olması sizce de garip ve düşündürücü değil mi? 15 31 Yanıtla
  • Erdem Ozdemir: Ben bir akp seçmeni icin bu bakanin sart ettiği hakaret icin davaciyim 29 11 Yanıtla
  • Marquis Verfy: Seni bakan... 24 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement