CHP'li Kulkuloğlu: Kayseri'de Gül ile Erdoğan'ın İktidar Savaşı Var - Son Dakika
Politika

CHP'li Kulkuloğlu: Kayseri'de Gül ile Erdoğan'ın İktidar Savaşı Var

CHP\'li Kulkuloğlu: Kayseri\'de Gül ile Erdoğan\'ın İktidar Savaşı Var

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Kayseri'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında iktidar savaşı olduğunu iddia etti.

02.03.2013 15:35

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Kayseri'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında iktidar savaşı olduğunu iddia etti.

Parti binasında yapılan CHP İl Danışma Kurulu toplantısına CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkulkoğlu, İl Başkanı Sadık Atila, parti il yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve bazı sendikaların başkanları katıldı. Toplantıda konuşan CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, önce Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ilgili görülen yolsuzluk davasını değerlendirdi. Önümüzdeki salı günü aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un da yer aldığı 20'ya yakın hukukçu ve gazeteci kökenli CHP Milletvekilinin Kayseri'ye geleceğini söyleyen Kulkuloğlu, "5 Mart Salı günü Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde Büyükşehir Belediyesi ile ilgili davanın 6'ncı duruşması gerçekleştirilecek. Bu duruşmayı izlemek üzere 20'ye yakın milletvekili arkadaşımla birlikte takip ececeğiz" dedi.

Konuşmasında, "Benim mücadeleci tavrım ve inatçılığım sonucunda Kayseri'nin yolsuzlukların en fazla yapıldığı il olduğunu apaçık ortaya çıkmıştır" iddiasında bulunan Kulkuloğlu, Kayseri'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında gizli bir iktidar savaşının yaşandığını öne sürdü. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP'li Kulkuloğlu: Kayseri'de Gül ile Erdoğan'ın İktidar Savaşı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement