CHP'li Baydar'ı Kızdıran Soru - Son Dakika
Politika

CHP'li Baydar'ı Kızdıran Soru

CHP\'li Baydar\'ı Kızdıran Soru

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Emrah Ceylan’ın toprağa verilmesinden sonra mezarlıktan ayrılırken, kendisine yöneltilen soru karşısında hem kızdı hem de zor anlar yaşadı.

07.07.2017 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Emrah Ceylan'ın toprağa verilmesinden sonra mezarlıktan ayrılırken, kendisine yöneltilen soru karşısında hem kızdı hem de zor anlar yaşadı.

Van- Hakkari karayolunda mayın taraması yapıldığı esnada terör örgütü PKK'lıların roketli saldırısı sonucu ağır yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Emrah Ceylan'ın Aydın'ın Karacasu ilçesindeki cenaze törenine katılan CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar, mezarlık çıkışında bir gazetecinin "Sırtını PKK'ya yasladığını ilan eden HDP ile 'adalet' yürüyüşünde bulunup şehit cenazesine katılmak nasıl bir şey" sorusu ile karşılaşınca bir anda bozuldu. Önce sorulara cevap vermek istemeyen Milletvekili Baydar gazetecinin ısrarla sorusunu yinelemesi üzerine, "Şehit cenazesinde ancak şehidimiz ile ilgili şeyler konuşulur. Onun dışında ne lafın ne sözün önemi vardır. Siyaset yapmanın da lüzumu yoktur" diyerek mezarlıktan uzaklaştı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Baydar'ı Kızdıran Soru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement