CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denktaş ve Küçük'ün mezarlarını ziyaret etti - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denktaş ve Küçük'ün mezarlarını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı R. Rauf Denktaş'ın Gönyeli'de bulunan anıt mezarını ve Kıbrıs Türkleri Lideri Dr. Fazıl Küçük'ün Hamitköy'de bulunan kabrini ziyaret etti. Özel, Denktaş'ın anıt mezarına çelenk koyarak minnet ve saygılarını iletti. Daha sonra Küçük'ün kabrini ziyaret eden Özel, buraya da çelenk bıraktı.

16.11.2023 10:59  Güncelleme: 11:00

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucu Cumhurbaşkanı R. Rauf Denktaş'ın Gönyeli'de bulunan anıt mezarını ve Kıbrıs Türkleri Lideri Dr. Fazıl Küçük'ün Hamitköy'de bulunan kabrini ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özel, Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş'ın anıt mezarına çelenk koyduktan sonra anı defterine "Kahraman Mücahit Sayın Cumhurbaşkanı, kurucusu olduğunuz KKTC'nin 40. Yıldönümünde burada bulunmanın onurunu yaşıyorum. Sizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun, Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı" mesajını yazdı. Özel, daha sonra Kıbrıs Türkleri Lideri Dr. Fazıl Küçük'ün Hamitköy'de bulunan kabrini ziyaret ederek çelenk koydu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denktaş ve Küçük\'ün mezarlarını ziyaret etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denktaş ve Küçük'ün mezarlarını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement