CHP Genel Başkanı Özel: DEM Parti ile herhangi bir ittifak yok - Son Dakika
Politika

CHP Genel Başkanı Özel: DEM Parti ile herhangi bir ittifak yok

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayında, "DEM Parti ile CHP arasında ittifak var mı?" sorusuna yanıt verdi. Özel, "Bunu kaç kere söylesin CHP. Bu CHP'nin tek başına girdiği bir seçim. Herhangi bir ittifak yok. Ne onların bize kayıtsız şartsız desteği söz konusu ne bizim onlara desteğimiz var. DEM'le imza, yazı, protokol yok böyle bir şey. Kandille anlaşmaya çalışanların, resmi heyet yollayanların geçmişte yaptıkları ortada." dedi.

29.02.2024 22:02  Güncelleme: 23:39

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayında, "DEM Parti ile CHP arasında ittifak var mı?" sorusuna, "Bunu kaç kere söylesin CHP. Bu CHP'nin tek başına girdiği bir seçim. Herhangi bir ittifak yok. Ne onların bize kayıtsız şartsız desteği söz konusu ne bizim onlara desteğimiz var. DEM'le imza, yazı, protokol yok böyle bir şey. Kandille anlaşmaya çalışanların, resmi heyet yollayanların geçmişte yaptıkları ortada." yanıtını verdi.

DEM PARTİ İLE CHP ARASINDA İTTİFAK VAR MI?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tv100 canlı yayınında yerel seçimler öncesi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP lideri Özel, "DEM Parti ile CHP arasında ittifak var mı?" sorusuna da yanıt verdi.

"BU CHP'NİN TEK BAŞINA GİRDİĞİ BİR SEÇİM"

Özel, CHP'nin yerel seçimlere tek başına girdiğini belirterek şunları söyledi: "Bunu kaç kere söylesin CHP. Bu CHP'nin tek başına girdiği bir seçim. Herhangi bir ittifak yok. Bu seçim çok özel bir seçim. Yeni bir denklem var. Millet İttifakını kurduğumuz partilerle birlikte değiliz. Millet İttifakını oluşturan seçmen bir yere gitmedi. Kimse bize mecbur değil, herkesten oy istiyoruz.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: DEM Parti ile herhangi bir ittifak yok
CHP Genel Başkanı Özgür Özel

"DEM'DEN ÇOK FARKLI AÇIKLAMALAR DUYDUĞUMUZ OLUYOR"

Seçmenin temel itirazları duruyor. Şimdi kent uzlaşısı, DEM'in kent uzlaşısı yorumu 'Biz kimseyle anlaşmayacağız, kendi adayımızı çıkaracağız. Kazanamayacağımız yerlerde aday olarak oy verebileceğimiz kişileri destekleyeceğiz' şeklinde... DEM'den çok farklı açıklamalar duyduğumuz oluyor.

"NE ONLARIN BİZE NE BİZİM ONLARA DESTEĞİMİZ VAR"

Ne onların bize kayıtsız şartsız desteği söz konusu ne bizim onlara desteğimiz var. DEM'le imza, yazı, protokol yok böyle bir şey. Kandille anlaşmaya çalışanların, resmi heyet yollayanların geçmişte yaptıkları ortada. Öcalan ile Tuncelili bir akademisyeni görüştürüp, aldığı mektubu Taksim'in ortasında okuttular mı okutmadılar mı? DEM bir şeytan ise DEM'i kapatsınlar bütün herkes bilsin. Meclis'te arka odalarda bizim kurduğumuzdan daha samimi ilişkiler kuruyorlar."

CHP Genel Başkanı Özel: DEM Parti ile herhangi bir ittifak yok

Son Dakika Politika CHP Genel Başkanı Özel: DEM Parti ile herhangi bir ittifak yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Alper006 : İttifak yok he he inandık 158 64 Yanıtla
    Suat genç: unlike tıklayanlar buna inanlardır 11 1
  • cemal aslan: Esenyurt, Güngören, Adalar, 20 meclis üyesi vs. olayında Anketler kötü çıkmış olmalı. 131 15 Yanıtla
  • Arzum Baskara: Yillarca yaptiniz bu millet unutmaZ o gunleri turk bayragi kaldirilip tv’de boy gostermekeri unutmadik 108 17 Yanıtla
  • Mehmet Aytekin: Ne dedi ne dedi sende yedin 89 12 Yanıtla
  • Mevlut Emre: Ayıp etmişsiz dağdan haber aldinizmi bunu yaparken sonra ayıp olmasin sizin hevalara 76 13 Yanıtla
  • Kalemdar: Gazzeyi diyanet cihetinde umursamıyor olabilirsin. Hiç değilse insaniyet vicdan ve merhamet cihetinde umursuyor olsaydin. Onlardamı yok sende 71 10 Yanıtla
  • Hakan kalkan kalkan: yapma ya. Esenyurt ve Alibeyköy gazimahallesi buraları bilmiyoruz sanki. milleti saf sanıyorlar.... 57 6 Yanıtla
  • astragan: direk kandil ile mi var o zaman? 20 2 Yanıtla
  • Kerem Oğuz: Viracalar 18 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement