CHP 31 Mart için hayli iddialı: Kırıkkale, Uşak, Kilis ve Bursa'da kazanmaya çok yakınız - Son Dakika
Politika

CHP 31 Mart için hayli iddialı: Kırıkkale, Uşak, Kilis ve Bursa'da kazanmaya çok yakınız

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala açıklamalarda bulunan CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, AK Parti yönetimindeki Kırıkkale, Uşak, Kilis ve Bursa'da kazanmaya çok yakın olduklarını belirtti. Balıkesir ve Denizli'de de kıyasıya bir yarış olduğunu belirten Zeybek, Hatay'da Lütfü Savaş'ın tekrar kazanacağını tahmin ettiğini söyledi.

21.03.2024 08:21  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çeşitli illerdeki son durumlara ilişkin bilgiler verdi.

BALIKESİR VE DENİZLİ'DE KIYASIYA YARIŞ

AK Parti yönetimindeki Kırıkkale, Uşak, Kilis ve Bursa'da seçimi kazanmaya çok yakın olduklarını ifade eden Zeybek, Balıkesir ve Denizli'de de kıyasıya bir yarış olduğunu belirtti.

KARADENİZ BÖLGESİNE DİKKAT ÇEKTİ

CHP'nin yönetimde olmadığı ama kazanmaya çok yakın olduğu ilçeleri de sıralayan Zeybek, Karadeniz bölgesine dikkat çekti ve " Rize'de Pazar, Ardeşen, Hemşin, Çamlıhemşin; Trabzon'da Ortahisar, Maçka, Düzköy, Beşikdüzü; Giresun'da Bulancak, Eynesil; Ordu'da Altınordu; Samsun'da Altınkum. Ayrıca Sinop, Kastamonu, Zonguldak. Yani Karadeniz'e bir bütün baktığınızda belediyelerimizin sayısında ciddi bir artış olacak" ifadelerini kullandı.

"KÜÇÜK YERLERDEKİ İSTİFALAR SIKINTI YARATIYOR"

Zeybek, CHP yönetiminde olup iktidara geçme ihtimali olduğu söylenen kentler Artvin, Antalya ve Edirne'ye dair de bilgi verdi. Artvin'de CHP'li belediye başkanının aday gösterilmeyince İYİ Parti'den aday olduğunu hatırlatan Zeybek, "Küçük yerlerde siyasetçilerin istifa edip başka partiye geçmesi sıkıntı yaratıyor. Şu anda Artvin'deki problem CHP'li iki adayın da yarışın içinde olması" diye konuştu.

CHP 31 Mart için hayli iddialı: Kırıkkale, Uşak, Kilis ve Bursa\'da kazanmaya çok yakınız

Son Dakika Politika CHP 31 Mart için hayli iddialı: Kırıkkale, Uşak, Kilis ve Bursa'da kazanmaya çok yakınız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ilhan aydin: Hayali olduğunun kararını siz mi veriyorsunuz ? Yeni buket aydın mı olmaya adaysınız ? 3 4 Yanıtla
    nadir: aramızda kalsın kazanıyoruz :) 5 0
  • ART BROADWAY: Aramızda kalsın kazanıyoruz başkanım :-) 2 0 Yanıtla
  • Hugs70: Bursa kesin 0 1 Yanıtla
  • Fatih Üstün: 20 yıldır aynı belediyede aynı parti olunca umursamazlık yavaşlık hizmette gecikme hantallık gibi sıkıntılar oluyor kazanmasını isterim ki sonra biz zaten kazanırız cepte diye davranmazlar 0 0 Yanıtla

Advertisement