Çanakkale'de Suriyeli kaçak göçmenleri yurt dışına kaçırma hazırlığında olan organizatör tutuklandı - Son Dakika
Politika

Çanakkale'de Suriyeli kaçak göçmenleri yurt dışına kaçırma hazırlığında olan organizatör tutuklandı

Çanakkale\'de Suriyeli kaçak göçmenleri yurt dışına kaçırma hazırlığında olan organizatör tutuklandı

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde yapılan operasyonda, bir kamyonet içinde 8 Suriyeli kaçak göçmeni yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırma hazırlığında olan organizatör tutuklandı. Organizatör, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15.10.2023 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir kamyonet içinde 8 Suriyeli kaçak göçmeni yasa dışı yollarla yurt dışına kaçırma hazırlığında olan organizatör tutuklandı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri göçmen kaçakçılığıyla mücadele çerçevesinde kaçak göçmen ve organizatörlere geçit vermiyor. Ekipler, Ezine'ye bağlı Kestanbol yol ayrımında düzenledikleri kaçak göçmen operasyonunda 34 DA 8827 plakalı kamyonet içinde 7'si erkek, 1'i kadın olmak üzere Suriye uyruklu 8 kaçak göçmeni yakaladı. Kaçak göçmenleri yurt dışına kaçırma hazırlığında olan organizatör Murat Korkmaz (29) gözaltına alındı.

Murat Korkmaz, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çanakkale'de Suriyeli kaçak göçmenleri yurt dışına kaçırma hazırlığında olan organizatör tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement