Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mardin'i ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mardin'i ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mardin\'i ziyaret etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'in Mazıdağı, Derik ve Kızıltepe ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Bakan Işıkhan, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın ve AK Parti İl Başkanı Vahap Alma ile birlikte çeşitli temaslarda bulunarak partililerle görüştü. Ayrıca Derik ilçesinde çocuklarla buluşan Bakan Işıkhan, onlara çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıttı. Kızıltepe ilçesinde ise taziye ziyaretinde bulunan Bakan Işıkhan, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Şahin ve partilileri ziyaret etti.

22.09.2023 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin Valiliği, Artuklu Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente bulunan Bakan Işıkhan, beraberinde AK Parti Mardin Milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, AK Parti İl Başkanı Vahap Alma ile Mardin Valiliğine ziyarette bulundu.

Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Işıkhan, Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Işıkhan, daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Yavuz Çaltekin ve partililerle görüştü.

Işıkhan daha sonra Artuklu Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede'yi ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mardin'i ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement