Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mardin'de Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Politika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mardin'de Temaslarda Bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mardin\'de Temaslarda Bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memleketi Mardin'de bir dizi temaslarda bulunmak üzere ziyarette bulundu. Bakan Işıkhan, Mazıdağı ilçesine ziyarette bulunarak partililerle bir araya geldi ve esnaf ziyaretinde bulundu. Ardından Derik ilçesine ziyarette bulunmak üzere Mardin'den ayrıldı.

22.09.2023 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere memleketi Mardin'de geldi. Bakan Işıkhan, Mazıdağı ilçesine ziyarette bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bir dizi temaslarda bunmak üzere baba ocağı Mardin'e geldi. Bakan Işıkhan, Mardin programı çerçevesinde Mazıdağı ilçesine ziyarette bulundu. İlk olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Mazıdağı İlçe Başkanlığına ziyarette bulunan Bakan Işıkhan, partililer tarafından karşılandı.

Basına kapalı toplantıda Bakan Işıkhan, partililerle bir araya geldi. Programın ardından Işıkhan, Mazıdağı'nda esnaf ziyaretinin ardından Mardin programı çerçevesinde Derik ilçesine ziyarette bulunmak üzere ilçeden ayrıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mardin'de Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement