Beykonak Belediyesi'ne Düzenlenen Operasyon - Son Dakika
Politika

Beykonak Belediyesi'ne Düzenlenen Operasyon

Beykonak Belediyesi\'ne Düzenlenen Operasyon

Kumluca ilçesine bağlı Beykonak Belde Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlardan Belde Belediye Başkanı Recep Turan ile iki belediye çalışanı tutuklandı.

02.06.2012 13:52

Kumluca ilçesine bağlı Beykonak Belde Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlardan Belde Belediye Başkanı Recep Turan ile iki belediye çalışanı tutuklandı.

Antalya Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kumluca Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan, aralarında Beykonak Belediye Başkanı Recep Turan'ın da bulunduğu 11'i belediye çalışanı 14 kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 11'i savcılıkta verdikleri ifadenin ardından serbest bırakıldı. Belediye Başkanı Recep Turan, hal müdürü M.Ç. ve makam şoförü V.Y. ise tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Başkan Turan ile M.Ç. ve V.Y, mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kumluca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yaklaşık 4 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından 29 Mayıs'ta "İhaleye fesat karıştırma, ihale yapmaksızın kamu malı satın alma ve görevi kötüye kullanma" iddialarıyla yapılan operasyon kapsamında belediyede arama yapılmış, belediye çalışanlarının ev ve iş yerlerinde de arama yapılarak bazı dosyalara el konulmuştu.

Operasyonda aralarında belediye başkanının da bulunduğu 14 kişi gözaltına alınmıştı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Beykonak Belediyesi'ne Düzenlenen Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement