Başbakan Erdoğan Uşak'ta - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan Uşak'ta

Başbakan Erdoğan Uşak\'ta

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bir Dizi Açılış Gerçekleştirmek ve Toplantılara Katılmak Üzere Uşak'a Geldi. Başbakan Erdoğan, Eşi Emine Erdoğan ve Devlet Bakanı Nimet Çubukçu Saat 12:10 Sıralarında 'Ata' Uçağıyla Uşak Havaalanı'na İniş Yaptı.

07.03.2008 12:38

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi açılış gerçekleştirmek ve toplantılara katılmak üzere Uşak'a geldi. Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Devlet Bakanı Nimet Çubukçu saat 12:10 sıralarında 'Ata' uçağıyla Uşak Havaalanı'na iniş yaptı. Başbakan Erdoğan'ı havaalanında Uşak Valisi Kayhan Kavas, Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin, Nuri Uslu ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adnan Şişman karşıladı. Başbakan Erdoğan, başbakanlığa ait otobüsle şehir merkezine hareket etti. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Uşak'ta havaalanından şehir merkezine kadar olan 9 kilometrelik yolda her 20 metreye asker yerleştirildi. Başbakan Erdoğan, cuma namazını kıldıktan sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek bir toplantıya katılacak. Başbakan Erdoğan, Atatürk Spor Salonu'nda halka hitap edecek ve toplu açılışlar gerçekleştirecek.

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'nun da saat 13:30'daki toplantıya kadar olan sürede Latife Hanım Kültür Sanat ve Bilgi Evi, Sarı Konak Kültür Sanat ve Bilgi Evi, Kırık Minare Halı Dokuma ve Sergi Evi'ni gezmesi bekleniyor.

(EY-YK-HO-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan Uşak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement