Başbakan Erdoğan'dan Havalimanında Mini Zirve - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan'dan Havalimanında Mini Zirve

Başbakan Erdoğan\'dan Havalimanında Mini Zirve

"Akdeniz İklim değişikliği Girişimi Konferansı'na" katılan Başbakan Erdoğan Eşi ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun aralarında bulunduğu bir heyetle İstanbul'a geldi.

22.10.2010 21:48

Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenen " Akdeniz İklim değişikliği Girişimi Konferansı'na" katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun aralarında bulunduğu bir heyetle İstanbul'a geldi. Özel "ANA" uçağı ile bugün saat 18.30'da İstanbul'a gelen Başbakan Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde Devlet Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın karşıladı.

Başbakan Erdoğan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde Devlet Bakanı Egemen Bağış ile birlikte Ankara'dan gelen Polonya Eski Devlet Başkanı Lech Walesa ile 25 dakikalık bir görüşme yaptı. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından Polonya Eski Devlet Başkanı Walesa, havalimanından ayrılırken,

HAVALİMANINDA MİNİ ZİRVE

Başbakan Erdoğan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile görüşmeye başladı. Görüşme sırasında korumalardan biri toplantı yapılan odaya elindeki sarı zarfla gitti. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından Başbakan Erdoğan açıklama yapmadan havalimanından ayrıldı.

Enver ALAS- Zeynep ÖZONUR- Hasan YILDIRIM- İSTANBUL- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan'dan Havalimanında Mini Zirve - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement